Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

"CIPUL" APOCALIPTIC SI SALVAREA PRIN URMAREA LUI HRISTOS

Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.

Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase." (Apoc. 13:16-18)

"Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna sufletelor voastre." (Matei 11:28-29).

Intr-adevar, putem vedea, ca generatia noastra traieste vremurile implinirilor apocaliptice! Cine s-a gandit vreodata dintre cei in varsta de azi ca, in vremea lor si a copiilor lor se vor implinii Scripturile din Apocalipsa care reveleaza intregii omeniri, ridicarea unei fiare din mare, care defaimeaza pe Dumnezeu si da razboi sfintilor (cf. Apoc. 13:1-10), si o alta fiara, numita proorocul mincinos, care se ridica din pamant si face locuitorii sa se inchine fiarei celei dintai, si face si semne mari ca sa amageasca pe locuitorii pamantului, iar cei ce nu se vor inchina chipului fiarei avea putere sa-i ucida (cf. Apoc. 13:11-15).

Iar aceasta fiara, ne descopera Dumnezeu prin Sf. Scriptura, ca are numar de om 666, cand zice: "Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase." (Apoc. 13:16-18).

In alte Scripturi, Dumnezeu ne descopera ca numarul fiarei, care este numar de om - 666 - (cf. Apoc.13:18), este - antihristul - care tagaduieste ca Iisus este Hristosul, si care vine in vremurile de pe urma, dupa revelatiile Scripturilor care prezinta astfel: "Copii, este ceasul de pe urma, si precum ati auzit ca vine antihrist, iar acum multi antihristi s-au aratat; de aici cunoastem noi ca este ceasul de pe urma. Cine este mincinosul, daca nu cel ce tagaduieste ca Iisus este Hristosul? Acesta este antihristul, cel care tagaduieste pe Tatal si pe Fiul" (1Ioan 2:18; 2:22)

"Si orice duh, care nu marturiseste pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ati auzit ca vine si acum este chiar in lume" (1Ioan 4:3). "Pentru ca multi amagitori au iesit in lume, care nu marturisesc ca Iisus Hristos a venit in trup; acesta este amagitorul si antihristul" (2Ioan 1:7).

Asadar, din descoperirea Scripturilor de mai sus, am putut afla si intelege: cine este antihristul, adica mincinosul care tagaduieste pe Dumnezeu Tatal si pe Fiul, ca Iisus este Hristosul (cf. 1Ioan 2:22). Cel care a venit ca Salvator si Mantuitor al lumii intregi, si ca acesta este amagitorul si antihristul (cf. 2Ioan 1:7), care a luat numarul de om 666, care se manifesta ca o fiara si sileste pe toti oamenii sa fie marcati cu numarul de 666, dupa Scriptura prin care Dumnezeu descopera, zicand: "Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase." (Apoc. 13:16-18).

Sigur ca aceasta persoana este un om in marile guverne ale lumii, cu aderentii lui pana jos, in marile multimi de oameni si popoare, unde ii sileste pe toti sa primeasca "semnul pe mana lor cea dreapta sau pe frunte", cu amenintarea, ca daca nu vor primi semnul sau numarul fiarei nu vor putea face nici o tranzactie pentru existenta lor, dupa Scriptura care ne reveleaza, astfel: "Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei" (Apoc. 13:17).

Tot ceea ce se vede astazi, in implinirea acestor proorocii este un inceput care, precum vedem, se developeaza rapid, in asa numitele "Cipuri" electronice. Despre acestea am mai scris ca o instiintare si prevenire in anul 2007, iar acum cand scriu din nou in Ianuarie, 2009, despre "Cipul electronic" - Apocaliptic - in Romania oamenii au iesit sa demonstreze impotriva aplicarii Cipului pe Cardurile de identitate etc.

Astfel, stimate cititorule, dupa ce am vazut prezentarea din partea lui Dumnezeu, prin Sfintele Scripturi, despre marcarile oamenilor pentru trecerea de partea lui antihrist sa trecem sa vedem despre istoria Cipului apocalitic.

Va urma

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page