Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Olt: Lucrarile de constructie la baza Deveselu aduc locuri de munca pentru localnici, sustine primarul comunei


Inceperea lucrarilor de constructie a bazei militare americane la Deveselu va avea un impact pozitiv asupra economiei locale, apreciaza primarul din Deveselu, Gheorghe Beciu, care isi explica afirmatia prin faptul ca vor fi create locuri de munca pentru persoanele care au experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor de cladiri.
Gheorghe Beciu este optimist si in privinta angajarii firmelor de constructii locale, sustinand ca a contactat deja mai multe firme pentru a le invita sa participe la jumatatea lunii iunie, la Caracal si Bucuresti la o intalnire cu reprezentanti ai Departamentului de Stat al SUA pe tema viitoarelor amenajari de la baza militara Deveselu.
"In zilele de 13 si 14 iunie, la Caracal si Bucuresti, reprezentanti ai Departamentului de Stat al SUA vor avea intalniri cu agenti economici romani care doresc sa participe la constructia bazei. Eu am si contactat cativa mari constructori din judet pentru a-i anunta de intalnirile de la Bucuresti si Caracal. Dar, pana la urma, indiferent ce firme de constructii vor depune oferte si vor castiga contracte, sigur vor avea nevoie si de forta de munca locala pentru ca este mai ieftin sa angajezi oameni priceputi pentru care nu trebuie sa platesti cazare, decat sa aduci lucratorii din zone indepartate si sa fii nevoit sa platesti si pentru cazarea lor", a spus primarul Gheorghe Beciu.
El a mentionat ca in Deveselu sunt zeci de persoane care au lucrat in domeniul contructiilor si finisajelor interioare in tara sau strainatate, care isi doresc locuri de munca aproape de casa, iar angajarea lor ar insemna mai multi bani pentru comuna.
"Daca cineva din Deveselu obtine o slujba aproape de casa, el isi va cheltui banii tot acasa si eu sunt convins ca cetatenii din comuna vor avea locuri de munca, acestea fiind motorul dezvoltarii", a adaugat edilul.
Potrivit lui Beciu la Deveselu, in satul Comanca, va fi amenajata in scurt timp si o pensiune si o baza de agrement, pentru ca un intreprinzator local deja a inceput constructia acestor obiective, pentru a le putea da in folosinta atunci cand vor veni americanii sau chiar mai devreme, cand baza militara va fi in santier. AGERPRES
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page