Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ROMANIA – TARA FARA ROMANI!!!

Azi, 5 septembrie 2009, la Odorheiul Secuiesc, popa-iuda pentru Romania (...din 1989 este el iuda, dar „poporul roman" l-a trimis, de un an, sa-l reprezinte in Parlamentul UE...), Laszlo Tökes, dimpreuna cu presedintele interimar al Consiliului National Secuiesc, Imre Fodor, au proclamat autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc (Tara Secuilor – „Szeklerland"...cum deja se autointitulau, pe placutele bilingve, de cativa ani...), autonomie pe care au marcat-o definitiv, prin imn, steag, stema secuiesti. Despre Imre Fodor, stiri.rol.ro, prin pana lui Sebastian Dan, spun: „cel care ar trebui sa se ocupe de destinele secuilor se pare ca are probleme psihice, care au necesitat internare la Clinica de Endocrinologie din Targu Mures, cu diagnosticul sindrom X metabolic, sindrom nevrotic reactiv. Decizia de a fi internat a survenit dupa ce actualul presedinte interimar al Consiliului National al Secuilor a fost consultat de medicul primar psihiatru dr. Szatmari Maria, care a stabilit diagnosticul: "episod maniacal reactiv, agitatie psihomotorie", chestiune precizata si in fisa de observatie clinica. Astfel, in perioada 4-14 iulie 2003, Fodor Imre a urmat un tratament pe baza de sedative, neuroleptice si saruri de litiu pentru a depasi episodul maniacal reactiv cu care a fost diagnosticat. Mai mult, conform documentelor pe care le detinem, la externarea din spital, fostul primar si, apoi, viceprimar al municipiului Tg. Mures a fost tratat, pentru mai multe luni, cu medicamente precum Romparkin si Carbamazepin, recomandate pentru tratarea starilor depresive si psihozelor maniacal-depresive".

Deci, destinul tarii Romanilor, dat pe mana tuturor iudelor si nebunilor!!!

…Unde este "inteleapta" Uniune Europeana si glasul ei, mereu morocanos la adresa romanilor, dar niciodata altfel decat lingusitor, la adresa "hunilor" Hungariei?! Dar chiar ne trebuia Jandarm European, in propria noastra gospodarie, cand este vorba de MOSTENIREA DE LA MARTIRII NOSTRI, VOIEVOZI SFINTI, CIOBANI SFINTI SI TARANI SFINTI, DE PRIN CALENDARE?!

…Care a fost si este reactia romanilor, fata de aceasta actiune, care nu egaleaza in tembelism si anomalie decat… guvernul liberalo-maghiar "made in Romania" (nicaieri in lume nu exista vreo tara care sa accepte sa fie guvernata de reprezentantii etnici, care primesc porunci de la tara vecina si, mai mult, OSTILA!!! – …sa lasam naibii ipocrizia de doi bani deoparte, si sa recunoastem ca Ungaria nu accepta si nu va accepta, in vecii vecilor, Trianonul!!!) al lui Calin Popescu –Tariceanu, de anul trecut? REACTIE ZERO! In afara de cateva declaratii de campanie, ale liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, la OTV, "romanii" dorm si sforaie-n papuci!!! Nu ajunge sa-ti zici "roman", ca sa si fii roman…ci trebuie sa demonstrezi, FIE SI CU PRETUL VIETII TALE, ca esti ceea ce spui/pretinzi ca ai fi…!

…Intr-o tara normala, cu conducatori normali, la ora la care scriem, subsemnatul, acest articol - Politia i-ar fi saltat, de mult, pe toti instigatorii si incalcatorii EFECTIVI ai Constitutiei Romaniei!!! (Politia Romana, insa, se ocupa de…Elodia…!). Dar Romania nu are conducatori normali…Daca am citi numele lor adevarate, am ramane surprinsi neplacut de adevarata lor etnie si de adevaratele lor juraminte de credinta/fidelitate (in niciun caz catre Romania si poporul roman!). Deci, IN MOD CLAR, Romania nu apartine politicienilor ei… Ba, dimpotriva, politicienii ei sunt dusmanii ei cei mai inversunati si mai cruzi!!!

…Si atunci, a cui ramane tara asta? In mod normal, NOUA, celor care, din gura, ca si politicienii, zicem ca suntem "romani"…Dar apartenenta la un neam si la o tara SE PROBEAZA PRIN ACTE/ACTIUNI EFECTIVE, la fel ca si apartenenta la o religie… - iar "nu se declara" doar…!!! Deci, din moment ce foarte vitalistii secui (care deja pun pe masinile lor si pe Internet literele etniei lor, cica dupa o formulare latineasca a numelui etniei secuiesti… – SIC…dela "siculitas"…: "Presedintele Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs a anuntat, vineri ca Tinutul Secuiesc a obtinut codul "sic" pentru un domeniu de Internet. Balazs a adaugat ca atribuirea subdomeniilor, respectiv a numelor de domenii, va /ncepe dupa primul trimestru al anului 2010, iar organele administratiei publice locale, institutiile, societatile comerciale si persoanele private din Tinutul Secuiesc vor avea posibilitatea sa aiba, /ncepand de atunci, site-uri pe Internet /n domeniul ".sic" – cf. Vlad Barza HotNews.ro Vineri, 22 mai 2009, 15:45)isi creeaza statul lor in statul nostru, fara nicio reactie din partea romanilor (adica, A NOASTRA, ca doar nu l-om pune pe Traian Basescu - "romanul" cu mutra mongoloida… - sa ne apere Tara si Neamul!!!), ce se poate deduce din acest fapt?! Logic, se poate deduce ca "romanilor" nu le pasa daca mai sunt romani sau…patagonezi ori martieni!!! Ca "romanilor" nu le mai pasa daca mai au sau nu o tara – sau doar o… cocina sau un staul, unde sa aiba tihna de a-si rumega, alene, nutretul…!!!

… Stim bine ca este campanie politica prezidentiala… ca s-ar putea ca chiar Traian Basescu "sa fi negociat" cu secuii din "Scaune" aceasta actiune (dupa opinia noastra, opinie formata in aceste zile - toata strategia asta a lui Basescu este ABSOLUT INUTILA, data fiind situatia "de pe teren…!!!), pentru a se putea, apoi, printr-un discurs, sa se impauneze drept "salvator al patriei"… Dar, inca o data, ASTA NU ESTE TARA LUI TRAIAN BASESCU SAU A LUI EMIL BOC! ROMANIA AR TREBUI SA FIE TARA ROMANILOR!!! TARA SANGELUI VARSAT, DE-O ISTORIE INTREAGA, PENTRU CA EA SA EXISTE – IAR NU TARA SFORAITULUI IN FOTOLIILE SI-N PAPUCII TEMBELISMULUI!!!

…Unde naiba mai exista, pe glob, o tara al carei popor, in vreme ce "soarecii joaca pe masa", stabilind autonomii si steaguri, steme si imnuri si LEGI CU TOTUL NOI!!! (in raport cu Mama Legilor, CONSTITUTIA!) – el, poporul cu pricina, sa… sforaie?!

Nu vrem razboi, noi, subsemnatul, nu vrem ABSOLUT nicio violenta (decat aceea a ORDINII/ORDONARII-GOSPODARITULUI!) – DAR NU ACCEPTAM, IN PROPRIA NOASTRA TARA, CU PRIVIRE LA STATUTUL DE FIINTARE AL TARII NOASTRE – INSOLENTA! Insolenta, in cel mai inalt grad, din partea etnicilor "con-locuitori" (?!)… - …si reactie ZERO, fata de sus-zisa insolenta, din partea celor care se pretind "stapani la ei acasa"! Nu poti fi stapan decat pe NEANT, daca nu esti GOSPODARUL CEL VIGILENT SI EXTREM DE ACTIV, PENTRU ORDONAREA, INTRU FIINTARE, A GOSPODARIEI, DATE TIE SPRE "ADMINISTRARE", DE UNU-DUMNEZEU !

Dar, din moment ce reactia de aparare, instinctual de conservare (fireasca/firesc si pentru cele mai simplu create de Dumnezeu animale ori plante…), nu exista, inseamna ca acel popor nu-si merita tara! Cine nu-si cinsteste VECHII APARATORI SI CTITORI DE TARA SI NEAM si nu-si apara tara, INTRU LEGEA EI DE FIINTARE, CONSTITUTIA (…romanii se duc sa rezolve problemele Afghanistanului si Iraqului, cand ei au probleme majore, de ontologie etnico-statala, la ei in batatura!), ei bine, NU SI LE MERITA – NICI TARA, NICI APARTENENTA LA VREUN NEAM UMANO-DIVIN!!!

Romania este tara fara romani! ROMANIA – TARA CARE SI-A "VACANTAT" TOATE POSTURILE DE… LOCUITORI DE ETNIE ROMANA (…asa cum Republica Moldova si-a vacantat, zilele astea, postul de… presedinte…) !!!

Cine si-a pierdut instinctul de fiintare, cine si-a pierdut ambitia de a fiinta si a se afirma ca fiinta etnica intre celelalte fiinte etnice – n-are alt lucru de facut decat sa asiste ("decent"…) la proclamarea OFICIALA a decesului sau!

ROMANI, POATE NU STITI, DAR VOI ATI MURIT, AZI, 5 SEPTEMBRIE 2009…!!!

… Eminescu-Aminul Romanilor (… NEAMUL CEL MAI VECHI DIN EUROPA, PRIN STRAMOSII CTITORI, TRACII…) spunea (cu vehementa vaticinara, dar si cu durerea profetului care stie ca moare, el dimpreuna cu prorocia sa asupra neamului sau… - neam care poate ca va degenera si va deveni…autist!), in poemul dramatic Andrei Muresanu:

"Decat o viata moarta, un negru vis de jele,

Mai bine stinge, Doamne, viata gintii mele (s.n.),

Decat o soarta aspra din chin in chin s-o poarte,

Mai bine-atinga-i fruntea suflarea marii moarte !"

***

COMUNICAT GALACTIC: Sambata, 5 septembrie 2009, ora 13: pe planeta Terra s-a inregistrat decesul poporului roman…Dumnezeu sa-l ierte (de va putea…) – SI SA NU-L ODIHNEASCA!!!" (…pentru ca, in ultimii sai ani de vegetare, doar atata a facut: s-a odihnit… - IN MIJLOCUL FLACARILOR COSMARULUI!).

Prof. dr. Adrian Botez

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page