Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Ungureanu, despre discursul lui Ponta la învestitura Cabinetului: E proba unui comportament dezirabil


Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a declarat, marti, ca discursul presedintelui PSD, Victor Ponta, de la sedinta de investitura din Parlament, este proba unui comportament dezirabil in generatia lor de oameni politici.
"Mie mi s-a parut ca este proba revelatorie a unui tip de comportament politic care este dezirabil in generatia din care faceti dumneavoastra parte, din care face domnul presedinte Ponta parte, din care fac si eu parte. Bun-simt, corectitudine politica, critica - insa spusa in termenii celei mai urbane si mai adecvate expresii. Parlament de culoare europeana se numeste acest lucru, fara invective, fara explozii de personalitate. Va rog sa ma credeti ca prin ceea ce a facut domnul presedinte Ponta, prin replica la discursul de investitura, mi s-a parut a fi normalitatea insasi", a spus Ungureanu, la Antena 3.
Referitor la presedintele PNL, Crin Antonescu, premierul Ungureanu a spus, in gluma, ca "are o varsta, totusi", insa a subliniat ca "exista si generatii de gandire, nu doar de varsta". "Exista si generatii de gandire, nu doar generatii de varsta. Altminteri, il excludeti pe domnul presedinte Antonescu din generatia noastra, ca are o varsta domnia sa, totusi", i-a spus el realizatorului emisiunii. AGERPRES


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page