Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

"CIPUL" APOCALIPTIC SI SALVAREA PRIN URMAREA LUI HRISTOS

Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

 

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.

Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Apoc. 13:16-18)

“Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna sufletelor voastre.” (Matei 11:28-29).

 

(Continuare din numarul precedent)

Are si Dumnezeu o pecete asupra omului? Da, Dumnezeu pune asupra omului "pecetea darului Duhului Sfant" inca la Botez, cand preotul unge pe cel botezat cu Sfantul Mir, zicand: "pecetea Darului Duhului Sfant", dupa Scriptura care ne reveleaza zicand: "Iar Petru a zis catre ei: Pocaiti-va si sa se boteze fiecare dintre voi in numele lui Iisus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre, si veti primi darul Duhului Sfant" (Fapte 2:38). "Iar cel ce ne intareste pe noi impreuna cu voi, in Hristos si ne-a uns pe noi este Dumnezeu, Care ne-a si pecetluit pe noi si a dat arvuna Duhului in inimile noastre" (2Cor. 1:21-22). Inca, in Vechiul Testament, Dumnezeu a poruncit proorocului Ezechil, zicand: "Treci prin mijlocul cetatii, prin mijlocul Ierusalimului, si fa un semn pe fruntea oamenilor, care suspina si gem din pricina tuturor uraciunilor care se savarsesc acolo" (Ezechil 9:4).

Apoi, Dumnezeu vesteste Ap. si Evanghelistului Ioan, despre pecetluirea lui Dumnezeu in vremurile din urma a 144,000, dintre cele 12 semintii ale lui Israel care nu vor fi vatamati in necazul cel mare, prin Scriptura care zice: "...Vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru! ...am auzit numarul celor ce fusesera pecetluiti: o suta patru zeci si patru de mii, din toate semintiile fiilor lui Israel" (Apoc. 7:3-4).

Iar prin Scriptura urmatoare, Dumnezeu ne descopera cum a revarsat darul Duhului Sfant si peste neamuri, zicand:"Iar credinciosii taiati imprejur, care venisera cu Petru, au ramas uimiti pentru ca darul Duhului Sfant s-a revarsat si peste neamuri" (Fapte 10:45).

Stimate cititorule, acelea au fost cateva, din atatea si atatea filosofii desarte, care apar in vremurile noastre, dupa oameni si nu dupa invatatura lui Hristos, de la atatia "hristosi mincinosi" si de la atatia "atihristi", la care am crezut potrivit sa aduc raspunsul Sfintelor Scripturi, dupa Cuvintele de prevenire, de a nu cadea in amagire, a Mantuitorului Hristos, Care spun: „Raspunzand, Iisus le-a zis: Vedeti sa nu va amageasca cineva" (Matei 24,4). „Rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita."(Luca 22,40). Si continuand Mantuitorul sa ne salveze zice: „Iar ceea ce va spun voua, spun tuturor: Privegheati! (Marcu 13,37).

Numai in luare aminte, priveghere si Rugaciune cu Credinta catre Dumnezeu, cu toata increderea, omul se va putea pazi sa nu cada in amagirile filosofiilor ratacitoare din partea proorocilor mincinosi, care apar pe dinafara blanzi, ca „imbracati in haine de oi" iar „pe dinauntru sunt lupi rapitori", dupa vorbirea Scripturilor din partea lui Dumnezeu care ne previn, zicand: "Paziti-va de prooroci mincinosi. Ei vin la voi imbracati in haine de oi, dar pe dinauntru Sunt niste lupi rapitori." (Matei 7,15).

"In norod s-au ridicat si prooroci mincinosi, cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura pe furis erezii nimicitoare, se vor lepada de Stapanul, care i-a rascumparat, si vor face sa cada asupra lor o pierzare napraznica." (2Petru 2,1).

Sa ramanem, dar, credinciosi lui Dumnezeu, prin Scriptura care ne asigura, astfel: "Dar Domnul mi-a fost mie scapare si Dumnezeul meu ajutorul nadejdii mele."(Psalm 93,22). Iar celor care au trecut de partea vrasmasului diavol spre ratacirea sufletelor, Domnul Dumnezeu le raspunde prin Scriptura care zice: "Si le va rasplati lor Domnul dupa faradelegea lor si dupa rautatea lor ii va pierde pe ei, Domnul Dumnezeu" (Psaml 93,23).

O alta revelatie salvatoare din partea lui Dumnezeu, zice: "Astazi, de veti auzi glasul Lui, sa nu va invartosati inimile voastre" Psalm 94,8). Continuand, zice: "Veniti sa ne bucuram de Domnul si sa strigam lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru…Ca Dumnezeu mare este Domnul, si Imparat mare peste tot pamantul. Ca in mana Lui sunt marginile pamantului si inaltimile muntilor ale Lui sunt. Ca a Lui este marea si El a facut-o pe ea, si uscatul mainile lui L-au zidit. Veniti sa ne inchinam si sa cadem inaintea Lui si sa plangem inaintea Domnului, Celui ce ne-a facut pe noi. Caci El este Dumnezeul nostru si noi poporul pasunii Lui si oile manilor Lui"( Psalm 94,1-7). "Slavit sa fie Domnul !" (Psalm 69,5). In veci. Amin. Website al meu: www.preotaurel.sasfamily.com

Prezentarea Cipului cu Atentionarile Necesare

Cipul electronic pentru corpul omului are dimensiunea unui bob de orez! Este o Inventie cu ani in urma, si despre care am mai scris, si care elimina necesitatea utilizarii banilor sau a Cardurilor de Credit! Este deja utilizata de cei bogati pentru a preveni rapirile lor, pentru ca ei nu au Credinta si Incredere in pazirea lui Dumneze. La omul de rand antihristii mincinosi, le vor face spalarea creierului, ca sa-l primeasca, zicandu-le: Te va ajuta sa previi frauda, furtul de identitate si bani, sau sa te fure cineva pe tine insuti etc. Sa nu primesti implantarea Cipului, sau aplicarea lui pe corp sub orice forma, caci te va trece de partea lui antihrist pentru ca poarta numarul "666" al antihristului. (Cititi, Apocalipsa 13:16-18).

De ce? Iata raspunsul: Motorela a dezvoltat implanturi destinate oamenilor, cu numele de bio-cip-uri. Acestea au fost produse de "Mondex Smartcard" si vor fi utilizate ca o parte a Microcipului. Sunt si alte sisteme "SMARTCARD" utilizate prin MONDEX, in special de cand MasterCard a cumparat 51% din actiunile companiei.

Bio-cip-ul masoara 7 mm lungime si 0,75 mm latime, cat un bob de orez. Contine un transponder si o microbaterie reincarcabila cu litiu. Bateria este reincarcata de un termocuplu, care produce un curent electric sub influenta temperaturii corporale.

Peste 250 de corporatii si 20 de tari sunt implicate in distributia produselor MONDEX, si multe natiuni sunt deja in utilizarea sistemul; printre ele: Marea Britanie, Canada, S.U.A., Australia, Noua Zeelanda, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaesia, Filipine, Singapore, Tailanda, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador si Brazilia, dupa cum prezentam tarile si mai sus. Sunt si alte sisteme "SMARTCARD" utilizate prin MONDEX, in special de cand MasterCard a cumparat 51% din actiunile companiei.

Stimate cititorule, daca te vei intreba: Ce are aceasta a face cu mine? Si chiar daca ar avea, nu e oare bine sa poti evita furturile, problemele cu banii lichizi, rapirile, agresiunile; si sa ai toate aceste avantaje purtand, doar, un implant? Ce este rau in aceasta?

Raspunsul il da Dumnezeu prin urmatoarele Scripturi apocalitice unde zice: "Si ea ii sileste (fiara, omul antihrist, cu nr. 666) pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.  Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase."(Apocalipsa 13:16-18). Fugi de el omule, increzandu-te in Dumnezeu.

Deja, un miliard de "bio-cipuri" sunt produse de MONDEX pe an!!! si productia a inceput de cel putin un an. Ei au cheltuit peste $1,5 milioane in cercetari pentru a gasi unde anume sa implanteze, in corpul uman, bio-cip-ul. Si au gasit, doar, doua zone potrivite: - CAPUL, sub scalp, si dosul mainii, mai exact dosul mainii drepte, exact cum il prevesteste Dumnezeu pe om in Apocalipsa 13:16-18. Identificarea ca vin de la antihrist, este faptul ca, au gasit sa le aplice exact unde prevede in Apocalipsa 13:16-18, adica exact pe mana sau pe frunte!

va urma

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page