Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

PRIMIM DE LA CITITORI


Ma numesc Florin Preda-Dochinoiu si sunt fondatorul Salonulu de pictura ,,ARTE MICI”.
Salonul de pictura ,,ARTE MICI” (eveniment clandestin de forma, pata si culoare) urmareste promovarea artistilor cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani, fiind organizat pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani si 11-15 ani ) numai pentru sectiunea PICTURA (acuarela, tempera, guase, acrylic, ulei si tehnica mixta). Momentan, concursul este deschis numai artistilor din Romania, Republica Moldova si diaspora.
In semn de admiratie, pentru ceea ce realizati, m-am gandit sa va rog sa popularizati regulamentul de participare, pentru ca artistii din Republica Moldova si din diaspora sa ia la cunostiinta de acest eveniment cultural.
Cu permisiunea dumneavoastra, am sa va trec partener media al acestei editii, alaturi de celelalte publicatii si posturi de radio, pe blogul http://artemici.wordpress.com
Va multumesc, anticipat!
Cu respect,
Florin Preda-Dochinoiu


"SALONUL DE PICTURA ARTE MICI" - editia a treia

REGULAMENT DE PARTICIPARE

Editia a III-a a Salonului de Pictura ,,ARTE MICI” ( eveniment clandestin de forma, pata si culoare) este organizata tot de POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU, PRIMARIA MUNICIPIULUI MOTRU, Casa Sindicatelor Motru, Cotidianul ,,GORJEANUL”si Cotidianul "IMPACT IN GORJ", urmand ca pana la 25 martie 2012, cand are loc ceremonia de premiere, sa se alature organizatorilor si alte persoane sau parteneri media care prin gestul lor sa poata bucura cat mai multi artisti.
Ca si celelalte editii, cea din anul 2012 urmareste promovarea si sustinerea artistilor cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani, fiind organizata pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani si 11-15 ani ) numai pentru sectiunea PICTURA ( acuarela, tempera, guase, acrylic, ulei si tehnica mixta).
Orice tema si tehnica este admisa, pentru a putea permite artistilor sa aleaga acel sector al creatiei care ii reprezinta cel mai bine. Se recomanda ca fiecare artist sa prezinte cate doua lucrari (dimensiune minima A4 ), pentru a permite juriului o judecata cat mai obiectiva in acordarea premiilor.
Lucrarile vor fi expediate direct sau prin posta in ambalaje corespunzatoare, pana la data de 11 martie 2012 (data postei) pe urmatoarea adresa:

POLITIA MUNICIPIULUI MOTRU
strada Tineretului, nr.2, municipiul Motru, judetul Gorj
cu mentiunea <PENTRU SALONUL DE PICTURA ,,ARTE MICI”>

Pe spatele fiecarei lucrarii se va scrie:
- numele artistului
- varsta ( data nasterii )
- titlul lucrarii tehnica
- dimensiunile
- anul de realizare
- numarul de telefon (unitatea de invatamant)
- adresa de email ( in cazul care exista)
- adresa unde locuieste
Ca nota de noutate, aceasta editie este deschisa artistilor romani din Romania, diaspora si Republica Moldova.
Pentru artistii din diaspora si Republica Moldova, pentru scurtarea timpului de trimitere al lucrarilor, acestea pot fi postate pe peretele profilului de Facebook Arte Mici, (purtand aceleasi insemnari : numele artistului, varsta ( data nasterii ), titlul lucrarii, tehnica, dimensiunile, anul de realizare, numarul de telefon <unitatea de invatamant>, adresa de email - <obligatoriu>, adresa unde locuieste ) iar in cazuri deosebite pot fi pot fi trimise pe email : artemici@yahoo.com , urmand ca ulterior, de comun acord cu organizatorii, sa fie expediate direct sau prin posta, in ambalaje corespunzatoare, pe aceeasi adresa.
Membrii juriului vor examina, online, lucrarile participantilor si vor desemna castigatorii, dupa ce lucrarile vor fi expuse de organizatori pe pagina de Facebook Arte Mici sau peretele profilului de Facebook Arte Mici sau pe blogul http://artemici.wordpress.com
Ceremonia de premiere va avea loc de Ziua Politiei Romane, in data de 25 martie 2012 la ora 12,00 in municipiul Motru, judetul Gorj.

Se vor acorda cate trei premii pentru fiecare categorie de varsta, alte premii speciale si MARELE PREMIU ARTE MICI, constand in rechizite pentru desen si pictura.
Organizatorii vor contacta telefonic sau pe adresa de email fiecare artist castigator in parte.
Lucrarile acestui salon nu se restituie. Organizatorii isi rezerva dreptul la fotografierea si imprimarea fotografiilor dupa lucrari in vederea publicarii sau in orice alt scop. Prin inscrierea la acest salon se considera ca sunt acceptate conditiilor prezente in acest regulament.
Membrii juriului : Murivale Muresan Vasile (Romania), Pavel Susara (Romania), Florin Stoiciu(Romania), Jean-Charles BERNARD JiCé B.(Franta), Ana Daria Haidau (Romania), Mihai Olteanu (Romania), Maciac Alexandra (Romania), Kerekes Rares (Romania) si Florin Preda-Dochinoiu (Romania).
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page