Comunicat de presa - Los Angeles Convention Center

Los Angeles, 30 ianuarie 2012: In perioada 27-29 ianuarie 2012, Los Angeles Convention Center a gazduit a 14-a editie a celui mai important targ international de turism din California - Los Angeles Times Travel Show (LATTS).

Pacific Perfetct Tour, filiala nord-americana a companiei romanesti Perfect Tour, Inc., s-a aflat la prima participare la un eveniment de asemenea anvergura, dar a reusit sa promoveze cu deosebit succes oferta de turism cu destinatia Romania, introducand publicului vizitator interesat si reprezentantilor altor firme participante "o Romanie care asteapta sa fie descoperita" - programul "Romania Waiting To Be Discoverd".

Interesul de care s-a bucurat standul romanesc a fost peste asteptari. Romani traind in strainatate, americani cu stramosi de singe romanesc sau pur si simplu americani curiosi sa afle cat mai multe despre un colt de lume inedit si misterios pentru ei, reprezentanti de media, colegi de la alte firme participante si organizatori - au zabovit cu placere in fata materialului bogat prezentat de expertii de la Perfect Tour, au pus intrebari, au cerut detalii, au exprimat dorinte si si-au conturat noi posibilitati de calatorie pentru 2012.

Reprezentantii Pacific Perfect Tour, impreuna cu colegii de la Perfect Tour, Inc. Bucuresti sositi pentru eveniment, au promovat o imagine complexa a Romaniei ca destinatie turistica, invitind publicul interesat la un voiaj unic - o experienta pe gustul fiecaruia. Posibilitatile discutate au fost nenumarate, urmare a torentului de intrebari primit: s-a vorbit despre castelele si fortaretele medievale bintuite inca de legenda lui Dracula si oferta de turism rural, ecologic si traditional; despre manastirile din Bucovina si evadarea in natura; despre tratamentele deja faimoase antiaging si wellness; despre o tara cu patru anotimpuri pe care o poti descoperi si savura strabatind-o in ritm tihnit cu pasul, cu trenul sau intr-o croaziera pe Dunare.

Prezent la stand duminica, 29 ianuarie, Ovidiu Grecea, consulul Romaniei la Los Angeles, a fost placut impresionat de audienta de care s-a bucurat prezenta romaneasca la targ si a incurajat reprezentantii Pacific Perfect Tour in demersurile lor de dezvoltare si promovare. Experienta acestei participari deschise pentru Pacific Perfect Tour portile dezvoltarii sale pe piata de turism  nord-american si colaborarea cu firme renumite de profil.