Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Premierul Boc spune ca presedintele Basescu, dar si el, au fost informati gresit în legatura cu legea sanatatii


Premierul Emil Boc a declarat, marti seara, la B1 TV, ca atat el cat si presedintele Traian Basescu au avut "unele informatii gresite" cu privire la proiectul legii sanatatii care a fost retras din dezbaterea publica saptamana trecuta, dar si in ceea ce priveste situatia cu doctorul Raed Arafat.
"Au fost unele informatii gresite pe care le-am avut atat presedintele cat si eu cu privire la acest subiect. Dar viata merge inainte si le vom discuta pe parcurs', a spus seful Guvernului, intrebat care a fost motivul pentru care s-a retras legea sanatatii din dezbaterea publica.
Referindu-se la retragerea din dezbatere a legii el a negat ca ar fi avut, vineri, un punct de vedere diferit de cel al presedintelui Traian Basescu
"Pe unele aspecte sau pe unele componente nu am avut cea mai buna informatie, inclusiv situatia cu doctorul Raed Arafat. Astazi s-au lamurit lucrurile, si intre presedinte si Raed Arafat, si intre mine si Raed Arafat. Astfel incat, asa cum am spus, locul profesionistilor este acolo unde trebuie sa fie, sa continue atat aspectele care tin de sistemul de urgente, cat si de a avea o viziune pe componenta sistemului de urgenta in noua reforma si legea sanatatii din partea unui om care cunoaste de peste 20 de ani acest sistem", a spus Boc.
Intrebat despre discutiile purtate in ultimele zile cu presedintele Basescu pe tema legii sanatatii, premierul a evitat sa dea un raspuns detaliat, aratand ca va furniza raspunsurile in memoriile sale politice.
"Ce va avea presedintele de spus va comunica public domnia sa. Ce discutam, inclusiv pe acest subiect si pe altele, evident ca fac obiectul unor lucruri pe care le voi scrie in memorii peste multi ani de-aici inainte. Ce pot sa va spun este ca presedintele a fost, este, ramane extrem de atasat procesului de reforma a statului, de reforma a sanatatii si a fost cel care si-a asumat din primul moment parteneriatul cu Guvernul si de a lua castanele fiebinti, impreuna cu Guvernul, uneori mai mult decat Guvernul, in acest proces de reforma a statului'', a afirmat premierul. AGERPRES
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page