Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor cu sprijinul Ambasadei Elvetiei in Romania si a Filarmonici de Stat Oradea are placerea de a va invita la un eveniment cultural de exceptie consacrat ,,jubileului romano-elvetian 100 de ani de relatii diplomatice”. Proiectul nostru ,,Elvetia magia culorilor, magia sunetelor” este constituit dintr-o expozitie de Arta fotografica, un concert de pian (recital de improvizatie) si un Master Class de improvizatie la pian ( muzica clasica ).
Expozitia va propune explorarea unor peisaje spectaculoase in decursul anotimpurilor, peisaje ce fac din Elvetia o tara unica in lume. Realizatorul acesteia este dl. Baruta Dumitru, un artist pasionat care in decursul anilor a devenit un specialist al peisajelor elvetiene.

Vernisajul va avea loc la Oradea in incinta cladirii Orchestrei Filarmonicii din Oradea la data de 18 Noiembrie 2011 de la orele 18 (expozitia ramanand deschisa pana in preajma Craciunului 19 Noiembrie – 20 Decembrie) si va fi urmat de concertul de pian al domnului profesor David Marteau orele 19.
Recitalul de pian-improvizatie va fi sustinut de dl. David Marteau, Profesor al Conservatorului Superior de Muzica din Geneva, un pianist de anvergura si pedagog renumit. Deasemenea, domnia sa va oferi un Master Class de improvizatie studentilor de la mai multe Conservatoare din tara ( Oradea, Timisoara, Cluj etc.) la data de 19 Noiembrie orele 10-13.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page