Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

"CIPUL" APOCALIPTIC SI SALVAREA PRIN URMAREA LUI HRISTOS

 Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

 

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.

Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Apoc. 13:16-18)

“Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna sufletelor voastre.” (Matei 11:28-29).

 

(Continuare din numarul precedent)

Romania a introdus incepand, cu 1 ianuarie, un nou tip de pasapoarte - electronice sau biometrice - care contin 50 de elemente de siguranta, fata de 32, cate exista pe documentele eliberate pana la sfarsitul anului 2008. Elementul de noutate al pasaportului biometric il reperezinta un cip care contine datele personale ale detinatorului. Noile pasapoarte au starnit protestul unor organizatii ale societatii civile si, de asemenea, au determinat reactia unei parti a clerului ortodox."

MEDITATIE. In acest comunicat de presa, la fel, atat Parintele Constantin Stoica, care vrea sa se laude primul cu "Pasaportul electronic cu date biometrice", cat si Senatul in Decizia aprobata cu 72 de voturi nu vorbesc la subiect, daca: Pasaportul contine numarul lui antihrist "666" (cf. Apoc. 13:16-18) ori nu contine?! Si daca parintele Stoica va lua pasaportul chiar daca contine si numarul lui antihrist "666" sau nu-l va lua. Totul este o hazardare, fara o explicatie clara, care poate costa foarte mult.

Ce ma surprinde este ca, Parintele Stoica zice ca "nu exista argumete teologice" impotriva noilor documente, desi el stie ca exista conform Scripturilor din Apocalipsa 13:16-18!. Este adevarata ca aceste Scripturi prezinta, cum s-a vazut mai sus, aplicarea numarului antihrist "666" pe "mana dreapta sau pe frunte", dar crestinii nu vor sa-l aiba numarul lui antihrist "666" nici pe Actele de identitate, pentru ca astfel Cezarul sa faca o pregatire preialabila pentru a obisnui si obliga mai tarziu pe om sa aplice numarul antihrist "666" si pe corpul sau, care nu apatine Cezarului, ci lui Dumnezeu (cf.1Cor. 6:19-20). In concluzie, frati crestini, cititi Scripturile ca sa nu va rataciti conform Matei 22:29, ca: "Va rataciti nestiind nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu".

In luna Ianuarie 2009, am putut citi in mediile de informare despre atitudinea care s-a luat impotriva parintelui Iustin Parvu, de la Manastirea Petru Voda, din Judetul Neamt, care a predicat si a scris primul, cu dorinta de a preveni si avertiza poporul roman, de pregatirea Cipului elctronic cu numarul "antihristului 666", sa se aplice pe "mana dreapta sau pe frunte" la om, dupa cum reveleaza Dumnezeu in Apocalisa 13:16-18, sau pe carduri de identitate de inceput.Alte proteste si conferinte

Mentionez, ca tot ce este in ghilimele sunt extrase din publicatiile din Romania. "Despre indosarierea electronica. La fel de interesant este si articolul Romania - un posibil loc de inceput al pecetluirii apocaliptice. Studiu despre RFID realizat de Pr Prof Dr Mihai Valica cu binecuvantarea IPS Teofan", al Moldovei.

"Apel din partea Avocatului Mihai Rapcea."

"In data de Miercuri 11.02.2009, intre orele 9-11, vom organiza in Bucuresti un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de Guvern nr.1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte (nu vreau sa par prapastios, dar chiar numarul Hotararii de Guvern imi da fiori- 1566 este un numar straniu, caci daca adunam primele doua cifre din numarul hotararii 1+5, atunci avem... hotararea 666). Vom cere ANULAREA Hotararii de Guvern si SUSPENDAREA ei de catre instanta de judecata. Reamintesc ca in aceeasi zi vom avea termen de judecata la Curtea de Apel Bucuresti, unde se va cere suspendarea Hotararii 666, pana la judecarea contestatiei".

"Comunicat din partea Asociatiei ASTRADOM"

"Miercuri 28 ianuarie, incepand cu orele 17.00, la Casa Armatei din Oradea va avea loc conferinta publica cu tema "Indosarierea electronica si libertatea umana", sustinuta de ieroschimonahul Ioan Sismanian de la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt".

"Conferinta organizata de grupul AREOPAG"

"Doamne, ajuta! Grupul Areopag va invita la Conferinta cu tema: Sfarsitul lumii - Intre profetii si obsesii", Marti, 27.01.2009, ora 18. Locul: Sala Dalles, langa Libraria Noi.2 Vor vorbi: Ierom.Ioan silmaneanu, de la Manastirea Petru Voda, Mica Ecaterina Fermo, Laurentiu Dumitru, Danion Vasile. Conferinta va fi transmisa in direct pe www.ortodoxradio.ro Se vor lansa volumele „Staretii despre vremurile din urma" si „Zorii Apocalipsei". Rog anuntati mai departe, pe e-mail-uri, messenger sau, cel mai eficient, prin viu grai…PS. In cazul in care este posibil, promovati aceasta conferinta pe site-ul sau blogul dvs."

Am dat aceste cateva aspecte din solidaritatea fratilor nostrii de acasa cu Diaspora romaneasca de opunere aplicarii pe cardurile de identitate si a implantarii pe "mana dreapta sau pe frunte" a numarului antihristului 666, dupa revelatia din Apocalipsa 13:16-18. Dar si in aceste ridicari in societatea romaneasca nu ii gasim la subiect, sa zica ca» "ei protesteaza impotriva numarului "666" al antihristului, daca autoritatile il vor pune pe Pasapoarte sau alte Acte de identitate". Prin urmare, frate romane, in orice pozitie te-ai gasi in societate este bine sa fii explicit si la subiect, si astfel nu vor fi nici probleme nici proteste.

Vremurile din urma in prezentarea Domnului Iisus. (Matei 24:4-51)

"Raspunzand Iisus le-a zis: Vedeti sa nu va amageasca cineva. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristos, si pe multi ii vor amagi, si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremure mari pe alocuri. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor.

Atunci va vor da pe voi spre asuprire si va vor ucide si veti fi urati de toate neamurile pentru numele Meu. Atunci multi se vor sminti si se vor vinde unii pe altii, si se vor ura unii pe altii. si multi prorocii mincinosi se vor scula si vor amagi pe multi. Iar din pricina inmultirii faradelegilor, iubirea multora se va raci. Dar cel ce va rabda pana la sfarsit, acela se va mantui. si se va propovadui aceasta Evanghelie a imparatiei in toata lumea spre marturie la toate neamurile, si atunci va veni sfarsitul. Deci, cand veti vedea uraciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stand in locul cel sfan - cine citeste sa inteleaga. ....

Caci va fi atunci stramtoare mare, cum nu a mai fost de la inceputul lumii pana acum si nici nu va mai fi. ... Atunci de va va zice cineva: Iata, Mesia este aici sau dincolo, sa nu-l credeti. Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageaasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi. Iata, v-am spus mai inainte. Deci, de va vor zice voua: Iata este in pustie, sa nu iesisi; iata este in camari, sa nu credeti. Caci precum fulgerul iese de la rasarit si se arata pana la apus, asa va fi si venirea Fiului Omului (adica Iisus Hristos). Ca unde va fi starvul, acolo se vor aduna vulturii.

Iar indata dupa stramtoarea acelor zile, soarele se va intuneca si luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor se vor zgudui. Atunci se va arata pe cer semnul Fiului Omului si vor plange toate neamurile pamantului si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere si cu slava multa. si va trimite pe ingerii Sai, cu sunet mare de trambiti, si vor aduna pe cei alesi ai Lui din cele patru vanturi, de la marginile cerurilor pana la celelalte margini....Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, decat numai Tatal.

va urma

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page