Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

SCRISOARE DESCHISA


 
DOMNULE  ISTORIC MIRCEA  DOGARU    
                                                                   
      In momente de criza, Armata este aceea care trebuie sa iasa in fata, nu sa stea cu arma la picior, dupa colt,  sa-i  lase pe lliescu, Constantinescu, Basescu, sa fie slugile altora de afara, cum ati afirmat. Sunteti Istoric militar  cunoasteti ca Napoleon Bonaparte, la Palatul Versailles a impus constitutia cu sabia, asa cum a dorit. Dumneavoastra, ofiteri ai armatei  Romane, botezati in „Dreapta credinta ortodoxa"- de bravi ce ati fost - l-ati predat inamicului pe Maresalul Ion Antonescu.
      Finlandezii, botezati catolici de catre papii decadenti, rai, infailibili, curvari, homosexuali etc. etc. cum ii descrieti, la cererea lui Stalin sa-l predea pe criminalul  de razboi Maresalul Mannerheim - Finlandezii, cu guvern pro comunist ca si in Romania, au raspuns lui Stalin: „Noi avem numai eroi. Pe eroi noi nu-i predam". Bravii ofiteri ai armatei romane, Sanatescu, Pantazi etc. sarutatori de Evanghelie ortodoxa  au ingalbenit izmenele prin temnitele comuniste.
     Capii dreptei credinte, partiarhul & Co, marii comandanti de unitati de armata  au decazut, au  devenit  slugi plecate ale politicienilor ridicati din pleava societatii romanesti. Acum va plangeti ca fostii ofiteri nu sunt bagati in seama, ca ofiterii sunt nevoiti sa iasa in strada sa ceara drepturi. Drepturi ?  Pentru care merite !? Daca Basescu este sluga celor de afara, vinovati sunteti dumneavoastra militarii. Ati stat deoparte, ati lasat ca oamenii Moscovei - Iliescu, Constantinescu, Vacaroiu, Adrian Nastase, Tariceanu,  sa devalizeze tara, iar acum sunteti nemultumiti ca nu aveti pensii sa traiti in huzur.
 Daca pe dumneavoastra ofiterii rezervisti va doare in coate de acest popor, de ce nu mobilizati sindicalistii militari sa ceara ca aurul de la Rosia Montana sa fie exploatat de firme romanesti. Sa-l trageti de maneca pe Presedintele T. Basescu, - domnule, presedinte,  firmele straine asigura locuri de munca pentru 2000 - 3000 mii de romani, pe timp limitat de 18-20 de ani, aurul pleaca, iar locurile de munca vor ramane o amintire.
   Domnule Istoric Mircea Dogaru, folositi prestigiul pe care-l aveti  dumneavoastra militarii, cereti  Presedintelui, Guvernului, Corpurilor legiuitoare Parlament si Senat, ca aurul de la Rosia Montana sa fi exploatat de firme romanesti, cu conditia ca minele sa fie modernizate la nivelul tehnicii actuale. In acest fel se asigura 40 - 50 de mii de locuri de munca pentru 2 - 3 SECOLE in viitor. Romanii, cu mijloace primitive au exploatat aurul de la Rosia Montana de la cucerirea Daciei, de imparatul Traian in anul 106, pana la 273, cand imparatul Aurelian a retras armata in Sudul Dunarii.
 
 28 Septembrie, 2011      
  Ioan Marinoiu, ortodox, veteran de razboi

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page