Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

DEPARTAMENTULUI PENTRU ROMANII DE PRETUTINDENI ; Peste 500 de etnici români din Serbia de Rasarit au participat la Proiectul „Descopera România”Peste 500 de etnici romani din Serbia de Rasarit au participat, in perioada 14 septembrie – 30 octombrie, la programul „Descopera Romania” organizat de Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni.
Fiecare din cele sase serii de romani din localitatile Bor, Petrovat, Maidanpec, Cuceva, Cladova, Boljevat si Jabari au vizitat, timp de 4 zile, unele dintre cele mai importante obiective din Bucuresti, Targoviste si Curtea de Arges. Prin accesul la valorile patrimoniul cultural si istoric romanesc, participantii au avut posibilitatea sa-si aprofundeze cunostintele de cultura si civilizatie romaneasca, constientizand apartenenta la identitatea culturala romana.
Programul "Descopera Romania"  se inscrie in seria de actiuni ce au drept obiectiv pastrarea, afirmarea si promovarea identitatii etnice, culturale, lingvistice si religioase a romanilor de pretutindeni si va continua, in perioada urmatoare, si pentru celelalte comunitati istorice din jurul granitelor tarii.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page