Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

REVISTA „CLIPA” LA O 1000 DE NUMERE!de Preot Aurel Sas, Ic. Stavrofor, Las Vegas

„Dati multumire lui Dumnezeu pentru toate, caci aceasta este voia Lui intru Hristos Iisus, pentru voi.” (Filip.5:18).
„Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta” (Evrei 13:7).
Redactia Revistei „Clipa”, cu editorii ei: dl. Dwight Luchian-Patton cu sotia d-na Vera, scriitorii si cititorii sarbatorim aparitia a o „1000” de numere a Revistei in luna Septembrie 2011.
Aceasta dovedesete inca odata providenta divina care a insotit lucratorii redactiei sa poata ajunge la publicarea numarului „1000” al Revistei, si pe scriitori sa poata transmite mesaje variate si de mare valoare pentru zidirea sufletului romanesc in Credinta Crestina si in cultura si continuitatea istoriei adevarate a neamului romanesc.
Astfel, la acest moment Aniversar a o „1000” de numere se cuvine sa aducem cu totii multumire lui Dumnezeu de la Care a venit „toata darea cea buna si tot darul desavarsit de Sus este, pogorandu-se de la Parintele luminilor” (cf. Iacov 1,17), urmand invatatura: „Dati multumire lui Dumnezeu pentru toate, caci aceasta este voia Lui intru Hristos Iisus, pentru voi.” (Filip.5:18).
Iosua Navi, a asezat „12 pietre in mijlocul Iordanului, cand a trecut cu poporul, in locul unde se oprise preotii cu Chivotul Legamantului”, despre care se spune „ca ele au ramas acolo pana in ziua de azi” (Iosua 4:9) de marturie istorica a biruintei poporului in numele lui Dumnezeu. Toate acestea indeamna generatiile sa faca si ele marcari de atestare istorica spre slava lui Dumnezeu, spre cunoasterea urmasilor si  binecuvantarea lor in viitor.
Asa se cuvine ca si redactia Revistei „Clipa” cu scriitorii si cititorii ei sa faca o „Adunare Sfanta” dupa indemnul Scripturi din Cartea Numeri 28:25, spre multumire si marirea lui Dumnezeu pentru cele o „1000” de numere ca atestare istorica, ca: „Pana la locul acesta ne-a ajutat noua Domnul!"(1Regi7:12),
Mai departe, gandul nostru trebuie sa se indrepte spre cei prin care Dumnezeu a lucrat la initirea si fondarea Revistei „Clipa” dupa indemnul Scripturii care zice: „Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta” (Evrei 13:7).
Iar „mai mari nostri” publicarea fara intrerupere a Revistei „Clipa” sunt sotii: d-l Patton si d-na Vera care cu mare dragoste si daruire au lucrat la toate numerele revistei ca sa poata fi editate. Asa Revista „Clipa” a ajuns pe toate meridianele lumii, ducand mesajele scriitorilor diferite si de mare valoare pentru zidirea sufletului romanesc de mantuire in Hristos si de unitate in jurul valorilor crestine, culturale si  istorice.
Astfel, d-le Patton si d-na Vera va multumesc in numele meu si al cititorilor Bisericii din Las Vegas pentru toata jertfa depusa la ajungerea publicarii a o „1000” de numere si rog pe Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze.
Ca preot al Bisericii m-am bucurat si ma bucur sa am onoarea sa scriu la Revista „Clipa”, de o mare reputatie, Articole care lanseaza Mesajele lui Dumnezeu, prin Sfintele Scripturi, cu Chemarea sfanta la mantuire in Hristos Iisus, fratilor romani, de o Credinta Crestina, de o limba si de un neam romanesc, aflati in Diaspora pe continentele lumii, departe de scumpa noastra tara din Carpati – de la Nistru pana la Tisa – Romania Mare.
 Rog pe Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si in viitor, cat si pe scriitori in insotirea Marelui Dumnezeu si Mantuitor al nostru Hristos Iisus (cf. Tit 2:13), Care a asigurat pe om cu insotirea Lui, zicand: „Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin”(Matei 28:20).
Asadar, putem merge cu Domnul in istorie pe drumul Luminii, prezentat de marele poet ardelean, care a zis: „Spre Soare ni e gandul, si mergem spre el, Lumina ni e tinta si binele tel” (G. Cosbuc). Felicitari tuturor si La Multi Ani Revistei „Clipa”.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page