Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Orange County California ; Un procedeu care a revolutionat MEDICINA - Terapia cu SareStimati cititori,
Zilele trecute am avut placerea si surpriza de a descoperi un eveniment extraordinar de benefic pentru sanatatea noastra petrecut pe coastele de vest ale Pacificului. Un romanas de-al nostru are indrazneala sa aduca pe meleaguri "Orange countiene” Terapia cu Sare.
"Daca nu as fi avut o experienta benefica in ceea ce priveste fiul meu, probabil ca as fi trecut cu vederea peste acest secret al naturii lasat de Dumnezeu pe pamant si as fi considerat Terapia cu Sare un lucru complet neimportant" mi-a declarat cutezatorul romanas.
Unul din strabunii omenirii Pitagora spunea ca: "Sarea s-a nascut din cei mai curati, din cei mai puri parinti, soarele si marea."  Mai mult sau mai putin, noi romanii suntem familiarizati in ceea ce priveste efectele terapeutice ale sarii sau Terapia cu Sare.
Terapia cu Sare este folosita in salinele din Romania si Europa de peste 100 de ani, efectele terapeutice fiind recunoscute in tratarea afectiunilor respiratorii cum ar fi alergii, astm pulmonar, bronsita, tuse cronica, tuse tabacica, enfizem pulmonar, pneumonie, sforait, tulburari respiratorii, apnee in somn etc. sau ale unor afectiuni de piele ca dermatita, eczeme, psoriazis.
In ultimii ani in special in Romania si Europa (Anglia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia etc.) s-au deschis foarte multe saline artificiale in special in orasele mari. Dispunand de tehnologia necesara a timpurilor moderne iata ca terapia cu sare a devenit mult mai comoda fiind adusa aproape de casele noastre.

In ceea ce ne priveste pe noi romanii-americani, cei ce locuim departe de tinuturile natale, in California, tin sa va aduc la cunostinta ca avem posibilitatea terapiei cu sare chiar aici la noi in Orange County.
Aici a fost deschisa, in Garden Grove, prima Salina artificiala. OC Salt Therapy este dotata cu doua camere pentru adulti, o camera de tratament pentru copii si va invita la 45 de minute de terapie intr-o ambianta relaxanta.
Pe langa efectele terapeutice indicate mai sus, sarea ca mineral continand elemente ca Magneziu, Zinc, Fier, Potasiu, Calciu etc. ne ajuta la mentinerea sau cresterea sistemului imunitar fiind benefica totodata in afectiuni ca stress, anxietate sau insomnie.
In aceste conditii ale unei civilizatii superioare unde omul poate sa-si oranduiasca viata in cele mai diferite forme de existenta, caci rasplata muncii lui este imensa, fata de alte locuri din lume, Centrul Terapeutic se afla in orasul Garden Grove, California, pe strada Valley View, numarul 12062, suite 110 - intersectia cu strada Chapman - telefon  1 714 894 - 1144, site de Internet, www.ocsaltterapy.com.

 

Centrul terapeutic, dispune de sali de tratament atragatoare si de personal adecvat.
Noi le dorim succes si speram ca Dumnezeu sa le ajute ca acest exceptional si necesar business sa fie de bun augur, iar pe dumneavoastra, stimati cititori, va invitam la popularizarea acestui centru care, suntem siguri, va da rezultate excelente in tratarea unor maladii, considerate fara remedii.
Corespondent, Clipa

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page