Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

"CIPUL" APOCALIPTIC SI SALVAREA PRIN URMAREA LUI HRISTOS

de Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

 

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.

Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Apoc. 13:16-18)

“Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna sufletelor voastre.” (Matei 11:28-29).

 

(Continuare din numarul precedent)

In Biblie gasim 700 de promisiuni pe care Dumnezeu le-a facut prin proorocii Sai poporului Israel ca, le va da pamantul Canaan, ca ii va aseza in tara parintilor lor. Astfel, intoarcerea poporului Israel in 1948 in tara lor, este in primul rand implinirea promisiunii lui Dumnezeu prin forul superior al Natiunilor Unite. Asadar, cine se lupta impotriva lui Israel va pierde, pentru ca se lupta impotriva unui plan a lui Dumnezeu. Istoria este o dovada si evidenta ca marile puteri ale lumii in istorie, care s-au luptat dupa planurile lor, care nu au fost in planul lui Dumnezeu au cazut. Tot asa vor cadea si planurile marilor puteri de astazi impotriva lui Israel, si va birui planul lui Dumnezeu, descoperit prin Scripturile care zic:"De la inceput Eu (Dumnezeu) vestesc sfarsitul si mai dinainte ceea ce are sa se intample. si zic: Planul Meu va dainui si toata voia Mea o voi face! De la rasarit chem ..., dintr-un tinut indeparat un om care sa implineasca planul Meu. Am vorbit, voi implini; Am hotarat, voi infaptui! Ascultati-Ma voi, oameni cu inima impietrita, voi cei care stati departe de mantuirea voastra! Apropia-voi mantuirea Mea, ...Atunci voi pune mantuirea Mea in Sion si slava Mea peste Israel!" (Isaia 46:10-13). Asa vesteste Dumnezeu despre slava lui Israel si aceasta a inceput a se implini, inca de mult, inaintea noastra. Dar, omul in istorie se rataceste necunoscand Scripturile si nici puterea lui Dumnezeu (cf. Matei 22:29).

Tactica terorista impotriva lui Israel si a lumii

Tactica atacurilor teroriste de azi impotriva lui Israel si a lumii sunt spre a aprinde mila, compasiunea si sprijinul celorlalte popoare si puteri pentru copiii si tineretul pe care gruparile teroriste ii pun sa atace Israelul, si ei cad victima in atacurile de aparare ale Israelului. Marile puteri de azi si analisti politici se pare ca nu vor sa observe aceasta tactica a terorismului islamic care ataca Israelul, ca de aceea se aud atatea voci in sprijinul palestinian, in sprijinul arab, ca si acum cu situatia din Gaza.

Liderii lumii iudeo-crestine nu au realizat tactica ideologilor funadamentalistilor musulmani ai razboiului terorist, care, pun un impact asupra mediei civilizatiei iudeo-crestine prin sangele varsat in urma apararii Israelului si a Americii la atacurile teroriste. Ideologii musulmani, ai razboiului terorist, au sensibilizat atat de mult lumea incat ii compatimeste pe ei ca teroristi ai provocarii razboiului si nu pe aparatori care pierd vieti omenesti si cheltuieli de milioane.

Lumea nu vede cum teroristi isi sacrifica copiii si familiile lumii musulmane sa mearga sa explodeze bombele in masa spre omor si provocarea la razboi. Organizatiile teroriste Hamas, Hezballah si Al Queda opereaza in lume cum le place spre incordarea la razboi. Iranul care sponsoreaza Hamas sunt astazi satisfacuti de razboiul din Gaza, care a adus compatimirea lor si acuzarea Israelului care de fapt s-a aparat. Apoi, Iranul insusi se pregateste spre atacarea lui Israel si a lumii. Pe ei nu-i doare moartea copiilor ca doar ei le-au dat bombele, ci se bucura de sensibilizarea mediei si a lumii in favoarea lor, care sa ceara retragerea Israelului si a Americii. Conceptul ideologilor musulmani care pregatesc terorismul nu este sa adaposteasca familiile si copiii lor, ci sa-i educe sa se bage in arsenalul razboiului Jihad, caci doar este "razboiul sfant", deviza dupa care isi educa tineretul. Astfel, Holocaustul terorist, diferit de cel nazist, continua in lumea intreaga, pe cand cel nazist a fost odata si s-a terminat.

Memento

Sa nu uite lumea iudeo-crestina, impotriva careia este indreptat terorismul islamic, cat si lumea intreaga, ca daca pana acum tintele terorismului au fost Israelul, America, Spania si Anglia, maine va fi lumea intreaga. Scopul este intimidarea si invadarea lumii si supunerea ei Coranului, precum a invadat lumea Imperiul Otoman cu luna Islamica in trecutul istoric. Aceastea au fost cateva din devieri cu abateri catastrofale in istorie de la urmarea lui Hristos, care este viata, pace in Duhul Sfant, sfintenia umanului si continuarea vietii pe planeta.

Civilizatia tehnologiilor

Astfel din libertatea in Hristos (cf. Galateni 5:1) de patimi si idoli, s-a ajuns la libertinism prin stiinta intelectualului modern care nu a considerat valorile morale ale inaltarii omului spre sfintenia umanului in Hristos, ci la pervertit spre imoralitate cu cele mai mari pacate ale dezumanizarii. Daca Religia Crestina, era cunoscuta ca stabileste raportul dintre om si Creatorul sau Dumnezeu, prin invataturile Evangheliei lui Hristos in Biserica, omul stiintei tehnicii, prin intelectualul modern, s-a ajuns sa-i spuna omului ca: stiinta cu tehnologia ii stabileste omului legatura cu cele mai indepartate meridiane ale lumii si ca nu are nevoie de Credinta.

Totul in lume si in viata omului este guvernat de tehnologie in societatea industriala in care se traieste cu totul computerizat. Utilizarea computerului, a internetului, a Email electronic a devenit indispensabil vietii. Stiinta computerului guverneaza pana si felul in care oamenii lucreaza si traiesc in timpul liber, influienteaza educatia, neglijeaza codurile morale, organizeaza viata publica si privata etc. Omul a ajuns sa creada ca accesul la tot felul de tehnologii le ofera posibilitatea spre o viata mai buna. Stiinta tehnica l-a facut pe om sa se vada indispensabil de telefoanele celulare.

Omul necredintei si al urii inzestrat cu stiinta tehnologiei este gata sa porneasca un razboi nuclear. Dezastre ecologice, mutatiile genetice etc. Societatea de azi cu globalizarea economica, filosofia confortului material, o noua mentalitate, sunt toate generate de omulul tehnologiilor moderne. Deplasarea omului in univers si toate informatiile si schimburile de orice natura depind de o tehnologie universala. Este vorba de o societate a civilizatiei tehnologice. Intr-o asemenea societate omul a devenit un robot care pune in miscare tehnologia de tot felul, iar el este sclavul sistemul si al realitatii artificiale pe care a creat-o.

Omul devine un obiect, un numar, al Cipului electronic Apocaliptic "666" antihrist intr-un sistem planetar unitar. Omul devine orbit, pentru ca nu cunoaste revelatiile Scripturilor si nici nu-l intereseaza, de motivarea Cipului ca sa nu i se fure identitatea si sa fie mai asigurat. Uniunile tarilor pe continente, ca si comunitatea europeana si altele, au plecat de la stiinta tehnologiilor de tot felul, prin care cativa oameni vor sa aiba in control toata lumea. De aici vine nevoia Cipului implantat la om pentru a-l avea in control. Acesta este nou Turn Babel pe care il construieste omul stiintei tehnice. Aceasta ratacire, ca si toate, vin dupa Scriptura care zice: "Raspunzand, Iisus le-a zis: Va rataciti nestiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu" (Matei 22:29).

Va urma

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page