Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cupa României la Minifotbal si-a desemnat câstigatoarea


27 iunie 2011

Comunicat de presa

Cupa Romaniei la Minifotbal si-a desemnat castigatoarea


La Sibiu, duminica a luat sfartit cea de-a doua editie a Cupei Romaniei la Minifotbal. Competitia de amatori care a reunit 28 de formatii din tot atatea campionate locale din tara, Cupa Romaniei a fost un bun prilej de testare a fortelor pentru echipele castigatoare ale cupelor de minifotbal desfaturate la nivel loc sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania care insumeaza peste 25.000 de jucatori legitimati.

Prezent la competitie pe parcursul celor trei zile de desfaturare, Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania  ne-a declarat ca "minifotbalul a crescut de la an la an, tot mai multi tineri si mai putin tineri fiind pasionati de jocul de minifotbal."
Competitia a fost castigata de formatia AS WMT Giroc Timitoara, care in finala a reusit sa treaca cu scorul de 2-1, dupa un meci spectaculos, de Juventus Sibiu, in timp ce medaliile de bronz au fost primite de Cristian Construct Baia Mare care s-a impus in fata finalistei de anul trecut, Euro Glia Nusfalau, cu scorul de 2-0.

Tot la Sibiu a fost anuntat si parteneriatul incheiat pe o perioada de sase ani intre Federatia de Minifotbal si binecunoscuta firma de echipament sportiv spaniola Joma Sport care a asigurat premiile pentru toate cele cele 4 echipe finaliste, precum si pentru cel mai bun portar si cel mai bun jucator. Tot in cadrul aceleiasi conferinte de presa a fost prezentata si mingea oficiala a jocului de minifotbal. In acelati timp, Joma este partener al Federatiei Spaniole de Atletism, dar si al echipelor de prima divizie din Spania, FC Sevilla, FC Valencia ori FC Getaffe, in timp ce in Romania CFR 1907 Cluj,  FC Gaz Metan Mediat ori FCM Targu Mures se bucura de acelasi sprijin al companiei spaniole de echipament si articole sportive. ”Pentru noi reprezinta un semm de incredere parteneriatul cu brandul spaniol Joma si speram ca noul partener tehnic al Federatiei va aduce o valoare adaugata la dezvoltarea minifotbalul in Romania”, a adaugat Razvan Burleanu.

Saptamana aceasta, incepand de joi, maratonul minifotbalistic se reia cu cea de-a V-a editie a Turneului Final al Campionatului National de Minifotbal unde campioanele judetene la minifotbal calificate isi vor disputa titlul national la Timisoara, unde interesul pentru acest sport este foarte mare, in campionatul local fiind inscrise nu mai putin de 108 echipe.
Pentru toamna acestui an, Federatia de Minifotbal din Romania a luat decizia organizarii Supercupei Romaniei la Minifotbal care va aduce fata in fata castigatoarea Cupei Romaniei si respectiv a Campionatului National de Minifotbal. In acest moment echipa din Timisoara, AS WMT Giroc, asteapta sa-si cunoasca adversara, chiar la finalul acestei saptamani.

Cele 28 de echipe participante anul acesta la Cupa Romaniei la Minifotbal au fost: RMC 24 Alba-Iulia, FC Coriolan Bacau, Klinker Brasov, Calia Press Bucuresti, Dream Mob Buzau, AS Secpral Cluj-Napoca, Magnolia Craiova, Alfa Team Cristur Deva, IPA Jandarmii Focsani, Ancora Galati, Phoenix Hunedoara, Nera Computers Iasi, Sagetile Albastre Otopeni, Dracii Rosii Medias, CS Dinamo Severin, Fenix Play Piatra Neamt, Inter Oradea, Unirea Teleajen Ploiesti, Ambient Roman, reprezentanta din Satu Mare care se va decide zilele acestea, BarceRoma Sibiu, Univers 2000 Sibiu, Adistal Suceava, Euro Glia Nusfalau Zalau, Cipricom Zalau, Steaua Micro 11 Targoviste, Vlad Centrum Tarnaveni si AS WMT Giroc Timisoara.

”Cupa Romaniei este un proiect de succes al Federatiei de Minifotbal, nu in mod intamplator numarul mare de jucatori si spectatori implicati in aceasta faza nationala a competitiei. Minifotbalul are aceasta capacitate de a sparge bariere si dea  construi adevarate poduri de comunicare intre toti jucatorii, indiferent ca vorbim de fosti fotbalisti, fosti arbitri sau simpli spectatori ai sportului care acum se pot intrece in propria lor competitie, destinata exclusiv amatorilor”, a incheiat acelasi Razvan Burleanu.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati:
E-mail: office@campionateminifotbal.ro , tel.: 0723.16.50.32 sau 0741.799.932
(Razvan Burleanu, Presedinte – Federatia de Minifotbal din Romania)
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page