Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni ; Programul de tabere de vara „ARC” – 2011Initiat in anii ’90 si reluat in anul 2009, sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei si derulat de catre Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, programul de tabere de vara „ARC” se adreseaza copiilor si tinerilor romani de peste hotare.
Scopul actiunii il constituie dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba romana a participantilor prin mijlocirea contactului cu tara de origine si cu etnici romani din alte state.
Pentru organizarea „ARC 2011”, Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni va colabora cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, misiunile diplomatice ale Romaniei din afara granitelor si asociatiile romanesti de peste hotare.
In anul 2011, la taberele „ARC” vor participa 2.000 de copii si tineri romani din statele in care traiesc comunitati romanesti, locatia programului fiind centrul de agrement din Sulina, aflat in administrarea Directiei Judetene pentru Tineret – Tulcea.
Programul de tabere se va desfasura in perioada iunie – august, pe parcursul a 11 serii de cate sapte zile.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page