Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Întrevederea Presedintelui României Traian Basescu cu reprezentantii comunitatii românesti din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord (Londra, 6 iunie 2011)

GUVERNUL ROMANIEI

DEPARTAMENTUL PENTRU ROMANII DE PRETUTINDENI

Intrevederea Presedintelui Romaniei Traian Basescu cu reprezentantii comunitatii romanesti din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord (Londra, 6 iunie 2011)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat, in perioada 6 – 7 iunie 2011, o vizita oficiala in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, la invitatia Guvernului Majestatii Sale.
In cadrul vizitei, seful statului roman a purtat convorbiri oficiale cu Prim-ministrul britanic, David Cameron si a avut o intrevedere cu Speaker-ul Camerei Comunelor, John Bercow.
Presedintele Traian Basescu a avut de asemenea si o intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din Marea Britanie. Din delegatia oficiala care l-a insotit pe seful statului la intrevederea cu membrii comunitatii a participat si secretarul de stat pentru romanii de pretutindeni Eugen Tomac.
In cadrul intrunirii, au fost dezbatute probleme legate de educatie si cercetare, de reforma administrativa si situatia economica existenta in Romania. La sfarsitul intrevederii Presedintele Traian Basescu a subliniat preocuparea constanta atat la nivelul legislativului, cat si al executivului pentru comunitatile romanesti din afara granitelor si disponibilitatea autoritatilor de a sprijini romanii din Marea Britanie sub aspectul pastrarii identitatii culturale si spirituale.
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page