Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Washington DC: “Spuma de Râs” un spectacol extraordinar cu Doru Octavian Dumitru

 

Biserica Ortodoxa Romana din Rockville, MD in colaborare cu Romanian Night Life Inc, va invita sambata, 7 mai incepand cu orele 18:30 la un spectacol extraordinar cu Doru Octavian Dumitru & DJ Snake. Spectacolul intitulat “Spuma De Ras” va avea loc in sala sociala a Bisericii Lutherane Crusader, situata la adresa:

1605 Veirs Mill Road,

Rockville, MD 20851

Intr-un moment in care oamenii au uitat sa mai rada sau afiseaza doar un zambet de amaraciune, Doru Octavin Dumitru revine in forta la Washington D.C. cu un spectacol la fel de spumos ca si titlul pe care il are: “Spuma de ras.”

Spectacolul este o conceptie, productie si prezentare Doru Octavian Dumitru – one man show. Spuma de ras este un produs inedit al indragitului actor, care va ajuta sa va “barbieriti” de toate necazurile. Este un super eveniment in care veti gasi reteta perfecta pentru buna dispozitie:

1. Se cumpara un bilet la spectacolul Spuma de Ras.

2. Se vine cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

3. Se ocupa un loc in sala si se inchid telefoanele mobile.

4. Se asteapta linistiti inceperea spectacolului.

5. Dupa “ridicarea cortinei” tot ce se intampla este pe raspunderea dumneavoastra.

Spuma de ras este total diferit de celelalte spectacole pe care le-am realizat, in primul rand datorita faptului ca am adus un plus de entertainment prin muzica si dans. Despre spectacol va mai pot spune ca vom rade despre slabiciunile omenesti si ca Spuma de ras va fi ultimul spectacol pe care il voi sustine. Ma voi retrage pentru o perioada, asa ca este o ocazie buna sa vina la spetcacol atat fanii mei, cei care il iubesc pe Doru Octavian Dumitru, pentru ca ma vor vedea pe scena intr-o reprezentatie cum nu s-a mai vazut pana acum, cat si pentru cei care nu ma pot suferi, pentru ca va fi ultimul. In felul acesta cu totii vor avea de castigat,” a declarat Doru Octavian Dumitru intr-un comunicat de presa.

Organizatorii va astepta alaturi de Doru Octavian Dumitru si DJ Snake. Va propunem trei ore de destindere totala, terapie prin ras si tratamente antistres marca Doru Octavian Dumitru. Veniti alaturi de noi sa va eliberati de stress si tot ceea ce v-ar putea umbri frumusetea acestei primaveri.

Intrarea este $25 de dolari de persona, iar in pretul biletului este inclusa o masa traditionala romaneasca. Pentru rezervari de bilete, alte detalii si informatii va rugam sa va adresati la:

Cristinel Ion, telefon (540) 514-3417 si

Preot Daniel Mehedincu, telefon (301) 302-3798

Directii: Din 495 Capital Beltway se merge pe I-270 pana la exit 6A (MD 28E - Rockville/Town Center). Crusader Lutheran Church este situata la aproximativ 3 mile fata de acest exit, la intersectia strazilor Veirs Mill Road cu  Broadwood Drive din Rockville, Maryland. De asemenea, biserica se afla la circa o mila de  Montgomery County Government Center din downtown Rockville.

Va asteptam cu drag!

Nota Redactiei: Misiunea Ortodoxa Romana “Sfanta Filofteia de Arges”este o institutie bisericeasca ce a luat fiinta in anul 2002, cu binecuvintarea Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop Nathaniel si il are ca preot paroh pe Daniel Mehedincu.

In prezent Misiunea Ortodoxa Romana “Sfanta Filofteia de Arges” savarseste Sfintele Slujbe la “Crusader Lutheran Church “ din Rockville, Maryland. Complexul Crusader detine un day care cu noua sali de clasa, precum si numeroase alte facilitati. Sala sociala a bisericii are o capacitate de 350 de locuri pe scaune si este disponibila pentru evenimentele romanilor din Washington D.C. Metropolitan Area, indiferent de confesiune, prin grija parintelui Daniel.

. Pentru rezervari - nunti, botezuri, conferinte, spectacole si alte evenimente sociale sau culturale, apelati cu incredere la Parintele Daniel Mehedincu, indiferent de religia in care ati fost botezati si de biserica pe care o frecventati pentru servicii religioase.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page