Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

"CIPUL" APOCALIPTIC SI SALVAREA PRIN URMAREA LUI HRISTOS

 

Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

 

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.

Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.

Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Apoc. 13:16-18)

“Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna sufletelor voastre.” (Matei 11:28-29).

 

(Continuare din numarul precedent)

Iisus cheama si copiii si tineretul la Urmarea SaIisus cheama la urmarea Sa si copiii si tineretul din toate generatiile istoriei, zicand: "Iar Iisus i-a chemat la Sine, zicand: Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci imparatia lui Dumnezeu este a unora ca acestia." Luca 18:16). Dar multi parinti, si scolile de educatie astazi, opresc copiii si tineretul sa-L urmeze pe Iisus Hristos, lucru care este o tragedie, pentru ca asa urmeaza in istorie generatii de oameni care creaza societatile omenesti nesanatoase si imorale, care aduc judecata lui Dumnezeu spre trezire si restaurare.

Dovezile iubirii copiiilor din partea Domnului Iisus, sunt: Invierile din morti pe care Domnul le-a facut numai tinerilor: Invierea fiicei lui Iair (cf. Marcu 5:22-24; 5:35-43), a tanarului vaduvei din Nain (cf.Luca 7:11-17), si a lui Lazar mort de patru zile (cf.Ioan 11:43-44).

Iubirea este legatura vesnica

Iata Scriptura prin care Iisus descopera iubirea reciproca, dintre om si Dumnezeu, ca legatura vesnica, zicand: "Cel ce are poruncile Mele si le pazeste, acela este care Ma iubeste; iar cel ce Ma iubeste pe Mine va fi iubit de Tatal Meu si-l voi iubi si Eu si Ma voi arata lui" (Ioan 14:21). Dovada iubirii lui Dumnezeu pentru om este ca, a trimis pe Fiul Sau ca Mantuitor (cf. Ioan 3:16), iar dovada omului de iubire pentru Dumnezeu este: Urmarea lui Hristos, iar o alta rasplata este: "...Si Eu Ma voi arata lui". In Scriptura urmatoare Iisus ne descopera iubirea lui Dumnezeu Tatal, zicand: "Caci Insusi Tatal va iubeste pe voi, fiindca voi M-ati iubit pe Mine si ati crezut ca de la Dumnezeu am iesit" (Ioan 16:27).

Iata Scripturile, prin care Dumnezeu descopera omului Iubirea Sa, prin a fi dat pe Fiul Sau pentru pacatele omului ca sa-l rascumpere din moartea pacatelor si robia diavolului, prin care zice: Iubitilor, sa ne iubim unul pe altul, pentru ca dragostea este de la Dumnezeu si oricine iubeste este nascut din Dumnezeu si cunoaste pe Dumnezeu. Cel ce nu iubeste n-a cunoscut pe Dumnezeu, caci Dumnezeu este iubire. Intru aceasta s-a aratat dragostea lui Dumnezeu catre noi, ca pe Fiul Sa cel Unul-Nascut L-a trimis Dumnezeu in lume, ca prin El viata sa avem. Intru aceasta este dragostea, nu fiindca noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindca El ne-a iubit pe noi si a trimis pe Fiul Sau Jertfa de ispasire pentru pacatele noastre. Iubitilor, daca Dumnezeu astfel ne-a iubit pe noi, si noi datori suntem sa ne iubim unul pe altul" (1Ioan 4:7-11). "Dragostea sa fie nefatarnica. Urati raul, alipiti-va de bine" (Rom 12:9).

Prevenirea despre uneltirile diregatorilor

"Luati seama la voi insiva. Ca va vor da in adunari si veti fi batuti in sinagogi si veti sta inaintea conducatorilor si a regilor, pentru Mine, spre marturie lor."(Marcu 13:9). "La dregatori si la regi veti fi dusi pentru Mine, spre marturie lor si paganilor"(Matei 10:18). Aplicarea numarului "666" de "Bio-Cip" a lui antihrist, acum, va apare benevola si cu lamuriri si motivari de siguranta a persoanei, dar mai tarziu va fi obligatorie, cu ducere la diregatorii, conducatorii de la antihrist, persecutie etc. Dar iata ce zice Mantuitorul si Salvatorul fiecarui om si al lumii intregi: "Iisus le-a zis: De ce va este frica, putin credinciosilor? S-a sculat atunci, a certat vanturile si marea si s-a facut liniste deplina" (Matei 8:26). Da, Apostolilor pe Marea Galileii in corabie le-a fost frica cand au vazut vanturile si marea ca li se ridica impotriva, la care Iisus i-a intrebat: "De ce va este frica putin credinciosilor", si "S-a sculat si a certat vanturile si marea si s-a facut liniste". Astfel, si noua sa nu ne fie frica, ci sa ne incredem ca "la Dumnezeu toate sunt cu putinta" (cf. Matei 19:26).

Deci, frica este urmarea "imputinarii credintei" omului, dar Domnul Iisus ne incurajeaza pe toti, care-L urmeaza pe El, sa nu ne fie frica, ci sa indraznim: "Acestea vi le-am grait, ca intru Mine pace sa aveti. In lume necazuri veti avea; dar indrazniti. Eu am biruit lumea" Ioan 16:33). Biruinta de la Domnul se da fiecarui credincios care crede in El. Omul credincios lui Dumnezeu nu este singur niciodata, ci insotit de Dumnezeu spre toata biruinta, peste toti si peste toate, dupa Scriptura prin care ne asigura, zicand: "... Iata, Eu cu voi sunt in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin" (Matei 28:20).

"Nu va temeti"

Mantuitorul Hristos intaresete pe fiecare credincios sa nu se teama, zicand:"Nu va temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot sa-l ucida; temeti-va mai curand de acela care poate si sufletul si trupul sa le piarda in gheena" (Matei 10:28). Omului ii este teama intotdeauna, sa nu-i ucida cineva trupul si sa moara, uitand ca trebuie sa-i fie teama de acela care ucide si "sufletul si trupul". Aceasta aduce implantarea "Bio-Cip"-ului, cu numarul antihristului de 666, sub piele pe mana dreapta a omului, conform Apocalipsei 13:16-18) "uciderea si a trupului si a sufletului" prin aceea ca se trece de parte lui antihrist. Iisus Biruitorul, de care am vazut ca a ascultat si "vantul si marea" (cf. Matei 8:26), ne va da si biruinta in numele Lui, pentru ca El va fi cu noi, dupa Scriptura de mai sus: "... Iata, Eu cu voi sunt in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin" (Matei 28:20).

Refuzati numarul lui antihrist, si Veniti la urmarea lui Hristos, si "Nu va temeti".

Sa urmam chemarea lui Iisus, care zice: "Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi. Luati jugul Meu asupra voastra si invatati-va de la Mine, ca sunt bland si smerit cu inima si veti gasi odihna sufletelor voastre." (Matei 11:28-29).

Stimate cititorule, cred, ca nimic nu poate fi mai mult si salvator sub Soare pentru om, in vremuri de depresie morala si economica, ca in vremurile noastre, si in vemurile ce vor veni, de deplina putere a lui antihrist, ca si chemarea de mai sus: "Veniti la Mine..." a "Marelui Dumnezeu si Mantuitorului nostru Hristos Iisus, Care S-a dat pe Sine pentru noi, ca sa ne izbaveasca de toata faradelegea si sa-si curateasca lui popor ales, ravnitor de fapte bune"(Tit 2:13-14). Intelegand acestea, sa urmam sfatuirea lui Dumnezeu, care zice: "Dar tu, o, omule al lui Dumnezeu, fugi de acestea (adica de cele ale lui antihrist) si urmeaza dreptatea, evlavia, credinta, dragostea, rabdarea, blandetea. Lupta-te lupta cea buna a Credintei, cucereste viata vesnica la care ai fost chemat ..." (1Tim. 6:11-12), spre mantuirea si salvarea in Hristos Iisus.

Va urma

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page