Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

CONSILIUL DE ONOARE AL REVOLUTIEI din DECEMBRIE 1989B-dul FERDINAND nr. 141 Sector 2 BUCURESTI tel / fax : 021.211.20.26


COMUNICAT

Referitor la actiunea de protest organizata de confederatiile sindicale in data de 16 martie 2001, PRECIZAM :

Organizatiile de revolutionari membre, parte componenta a BNR’89 (peste 75%) din acesta, NU AU FOST CONSULTATE si NU SI-AU DAT ACORDUL pentru implicarea in aceasta actiune de protest .
Daca eventual, cineva a acceptat sa implice in vreun fel miscarea revolutionara in aceasta actiune, fara consimtamantul nostru, vom impune luarea masurilor statutare .
Nu putem afirma daca revendicarile confederatiilor sindicale sunt indreptatite sau nu, deoarece majoritatea pe care o reprezentam, nu a fost consultata si nu suntem in cunostinta de cauza despre natura sau motivarea acestor actiuni de protest.
In consecinta, precizam, organizatiile pe care le reprezentam, precum si marea majoritate a organizatiilor membre BNR’89, nu vor lua parte la actiunea de protest si nu se vor implica sub nici o forma in aceasta .  
Dezavuam totodata metodele si manipularea la care este supusa opinia publica, prin intermediul unor actiuni asumate sau impuse de unele persoane din interiorul nostru, fara acordul sau sprijinul majoritatii revolutionarilor .PRESEDINTE EXECUTIV,
NICOLAE BANUTOIU


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page