Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Scriitorul Toma George Maiorescu intr-o noua vizita la Consulatul General al Romaniei la Los AngelesCu prilejul aparitiei in limba engleza a lucrarii "Antology of Poetry, The Prince of Metaphor at the Metaphysics Court”, de Toma George Maiorescu, in talmacirea lui George Anca, si ca urmare a interesului deosebit de care s-a bucurat precedenta intalnire in randul comunitatii romanesti, Consulatul General al Romaniei la Los Angeles va invita din nou, in data de 11 martie 2011, orele 6pm la o intalnire cu binecunoscutul scriitor roman, prof. dr. Toma George Maiorescu, autorul a peste 40 de volume de poezie, proza, filozofie, autor tradus in peste 20 de limbi straine, un nume cu rezonanta pe meridianele literaturii contemporane.
Printre ultimele aparitii ale autorului in colectia “Editii Definitive”, mentionam: "Imblanzirea fiarei din om sau ecosofia” (2002, publicata in patru editii), "Convorbiri in amurg” (2003), "Cinci jurnale de bord si coroana de spini” (2003), "Intre kilometrul zero si Golgota” (2005), "Printul metaforei la curtile metafizicii” (2008), “Poezii/Poemes” (editie bilingva in limbile romana si franceza, 1997), “Proze” (1998).
Evenimentul va avea loc la sediul Consulatului, 11766 Wilshire Blvd, #560, Los Angeles, CA 90025, tel: 310-444-0043, e-mail: consulat"consulateromania.net. Datorita numarului limitat de locuri, va rugam a confirma participarea Dvs. la datele de contact mai susmentionate.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page