Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Luare de pozitie !Spuneam ca Romania a ajuns sa fie reprezentata de nulitati sau de personaje dusmanoase la adresa romanilor.
Iata si alta mostra de indivizi proptiti de administratia Romaniei sa decida in legatura cu drepturile romanilor de a-si respecta trecutul si de a-i comemora pe cei disparuti din cauza crimelor comise impotriva natiunii romane de cei care ne-au cotropit, ne-au omorat stramosii si ne-au mutilat teritoriul national.
Este vorba de Tismaneanu sustinut in functia de Torquemada prezidential pentru a decide si a impune unui guvern docil refuzarea comemorarii victimelor deportarilor si crimelor cauzate de armata cotropitoare sovietica. Daca avem in vedere ca tatal dlui. Tismaneanu a ajuns in inalte functii ale administratiei comuniste tocmai datorita afinitatii pentru aceasta "armata eliberatoare", nimic nu ne mai poate mira.
Totusi o intrebare ramane: actualul guvern si parlamentarii arcului de guvernare impartasesc aceleasi convingeri cominterniste?
Este revoltatoare atat pozitia antinationala a lui Tismaneanu cat si a guvernului si a parlamentarilor care tradeaza memoria stramosilor.
Este acesta un guvern al Romaniei sau al unei gubernii rusesti?
 
Mircea Popescu

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page