Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Viitorul, incotro?In vara lui 2004, profesorul indian Gupta Swami, doctor in istoria religiilor, vizita, din nou, Romania. Aproape necunoscut publicului roman, conform proverbului, acesta nu era "profet nici in satul lui", apreciat fiind doar in afara Indiei si in... restul lumii, ca prezicator si clarvazator, el profetise, cu o acuratete extraordinara, evenimentele cruciale ale sfarsitului de secol si inceputul noului mileniu: caderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, caderea navetei Columbia, dar si caderea si executia cuplului Ceausescu. Motiv pentru care, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de multi presedinti de state si guverne. Chiar si Elena Ceausescu apelase la Gupta Swami, in 1983, insa, deranjata de prezicerile lui, l-a izgonit rapid.
Aflat din nou in Romania, de data aceasta in Bucovina, in 2004, gurul indian a facut o serie de profetii cutremuratoare, pe care, din motive lesne de inteles, nu le voi reda aici decat fragmentar: "(...) va incepe un scurt si infiorator razboi mondial - Al Treilea, si ultimul - programat, declansat si intretinut de fortele oculte care conduc omenirea. Romania va participa la razboi inca  inainte de extinderea si mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducatorilor ei". Pe de alta parte insa, gurul Gupta Swami ne-a incredintat serioase teme de meditatie: "Ceea ce mi-a purtat pasii spre binecuvantatul pamant al Bucovinei e faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intalnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care o va cunoaste poate mileniul care a inceput. Am venit sa ma familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mantuitorul omenirii viitoare... si trebuie sa recunosc ca acesta are circumstante favorabile. Spun asta dupa ce am vizitat stalpii spiritualitatii romanesti, concretizati in incomparabile opere de arta, cum sunt manastirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun si credincios, tare ca o stanca. O mana de fier, un om intelept si drept, de nimeni cunoscut asa pana la acea data. El va opri prabusirea natiunii romane si tot el o va inalta in fruntea statelor de pe glob. Romania va ajunge in scurt timp la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si la cea mai mare inflorire economica. (...) In secolele urmatoare, Romania va juca un rol preponderent in viata politica, sociala si economica a lumii".
Anul 2011 - Anul Iepurelui de metal (atentie, incepe abia in 3 februarie!) va fi unul linistit, un an al pacii, al armoniei spirituale. Dar - spun astrologii - nu va fi decat linistea de dinaintea furtunii, pentru ca 2012, anul Dragonului de apa, va fi unul al catastrofei.
Maya a fost una dintre cele mai cunoscute civilizatii din Mezoamerica. Calendarul mayas include, de fapt, trei calendare: 1. Calendarul religios, care are nevoie de 260 de zile pentru a completa un ciclu religios; 2. Calendarul solar, care are 365 de zile, numit Haab (echivalentul unui an pamantean); 3. Marele Ciclu, de 1.872.000 zile, adica 5.125 de ani. Inceputul Marelui Ciclu sau ziua 0.0.0.0.0. corespunde datei de 11 august 3114 I.Hr. si se termina  in 13.0.0.0.0 sau 21 decembrie 2012.
In 21 decembrie, in timpul Solstitiului de iarna, o conjunctura planetara mai putin obisnuita va avea loc: Pamantul se va alinia cu Soarele, care se va afla in mijlocul ecuatorului Galaxiei Caii Lactee, alcatuind ceea ce vechii maya numeau Copacul sfant. Ciudata aliniere nu va fi brusca, ci este pregatita de cateva mii de ani, pentru a avea loc in data de 21 decembrie 2012, la ora 11:11 a.m. GMT. Conform credintei mayase, centrul galaxiei este uterul cosmic: loc al mortii, al transformarii, al regenerarii si al renasterii. Acest moment marcheaza finalul calendarului. Astronomii din ziua de azi sustin calculele mayasilor. Oamenii de stiinta spun ca evenimentul ar putea modifica ADN-ul uman. Geofizicienii afirma ca se vor inversa polii, cauzand catastrofe naturale in lant, care vor zgudui lumea intreaga: cutremure, tsunami, incendii...
"Pentru Romania, anul 2012 arata, din punct de vedere astrologic, un Soare in progresie, suprapus peste Ascendent. Este unul din cele mai importante puncte de realizare materiala si spirituala. Asta inseamna ca, in timp ce pentru restul lumii vine sfarsitul, pentru Romania vin vremuri bune". Aceste date se suprapun perfect peste profetiile indianului Sundar Singh. El spusese, cu un veac in urma, ca, la sfarsitul lumii, Romania va deveni cel mai important centru spiritual al omenirii, iar Bucurestiul va deveni «Noul Ierusalim»". Orasul va avea 7 kilometri, fata de 22 de kilometri cat are acum. Deci o treime din actuala Capitala. "Astrologic, asta se poate intampla doar in 2012", afirma astrologul roman Stavrou.
In 24 ianuarie 2005, bulgaroaica Vanga trimitea in Romania o profetie inregistrata pe banda de magnetofon. Iata (fragmentar) textul "... In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intreaga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, ci unul de fier pe care singur il va manui".
Cei care nu cred nici in astrologi, nici in prezicatori, ii pot asculta pe oficialii NASA. Acestia ne avertizeaza ca Pamantul va fi lovit, in 2013, de explozii solare devastatoare, deoarece, atunci, Soarele va ajunge la maximul puterii sale, la o temperatura de peste 5.500 grade C (10,000 grade F). La fiecare 22 de ani, ciclul magnetic al Soarelui atinge punctul maxim, in timp ce "flacarile" lui ating cota maxima odata la 11 ani. Ei bine, in 2013, aceste doua evenimente se vor combina si vor produce un nivel imens de radiatii. "Stim ca va veni, dar nu putem estima cat de rau va fi", a declarat Dr. Richard Fisher, directorul departamentului de heliofizica din cadrul NASA, atunci cand a fost intrebat despre o aproximare a pierderilor materiale. "Primele vor cadea sistemele de comunicatie, satelitii si sistemele de ghidare a avioanelor. Cat de curand, vor urma dispozitivele electrice din banci, spitale si chiar si cele din propriile noastre case. Vor fi probleme uriase pentru omenire. Largi parti ale globului vor ramane complet in intuneric. Europa de Nord si Marea Britanie vor ramane primele fara energie si acces la echipamentele electronice, pentru ore, poate zile intregi". Cert este, avertizeaza cercetatorii NASA, ca masurile trebuie luate din timp, pentru a preveni un dezastru de asemenea proportii.
S-a scris deja o intreaga literatura despre frenezia cu care se construiesc, in toata lumea, buncare si orase subterane. In SUA, se spune, se construiesc doua baze subterane pe an, iar pana in prezent exista deja in jur de 140. In toata lumea ar fi cam 1.500. In America ele sunt denumite DUMB (Deep Underground Military Bases), iar primele au fost construite inca in anii ’40 ai secolului trecut. Cei care pretind ca au intrat in astfel de baze spun ca suprafetele acestora au dimensiuni impresionante, atingand marimea unui oras de dimensiuni medii. Multe dintre DUMB-uri sunt legate intre ele prin tuneluri prin care circula trenuri pe perna magnetica, ce pot atinge viteze de 2.000 kmih, construite, in special, in zona unor obiective strategice. Cum e posibil sa fie construite asa de multe orase subterane si atat de multe tuneluri insumand mii de kilometri lungime? Cu "Nuclear Subterrene", o masina uriasa ce poate produce tuneluri de peste 12 metri diametru intr-un ritm de pana la 10 kilometri pe zi. Cu ajutorul reactorului nuclear, masina dezvolta o temperatura de 1.000 de grade Celsius, cu care topeste pamantul si rocile pe care le intalneste in cale. In acest fel se creeaza si peretii tunelului, care, in faza finala, au un aspect sticlos si sunt foarte duri. Un alt avantaj al acestui mijloc de produs tuneluri este ca nu lasa in urma deseuri sau moloz, care sa trebuiasca sa fie scoase in exterior cu benzi rulante, trenulete sau camioane. O astfel de masina costa 13 milioane de dolari.
La construirea unui singur DUMB lucreaza intre 10.000 si 18.000 de persoane. Costul realizarii unui oras subteran se ridica la circa 20 de miliarde de dolari, iar banii investiti in asemenea structuri se spune ca ar proveni din asa-zisul Buget Negru, din care sunt finantate proiectele secrete. Aceste subterane se construiesc in secret. De ce? Se prefigureaza, cu adevarat, vreo catastrofa naturala planetara? Vreun razboi nuclear?
Vreo schimbare climatica dramatica? Este real acel plan de reducere a populatiei umane cu 90%? Judecand pozitiv si rational, orasele subterane ar putea constitui o alternativa in viitor, chiar cu riscul de a ne reintoarce in grote, ca la inceputuri! Dar ce nu face omul pentru viata? Din pacate, lucrurile stau cu totul altfel: "Sunt un politician norvegian. As dori sa comunic tuturor celor care au urechi de auzit ca urmeaza o perioada dificila pentru omenire, incepand cu anul 2008 si pana in anul 2012. Din cauza cataclismelor despre care in anumite cercuri se stie ca urmeaza sa se petreaca in aceasta perioada, in Norvegia s-au construit si inca se mai construiesc, la ordinul guvernului, numeroase baze subterane si buncare. Cand sunt intrebati de ce se construiesc toate aceste adaposturi subterane, reprezentantii guvernului raspund ca ele sunt destinate protectiei populatiei din Norvegia. Am intrebat cand vor fi terminate aceste constructii si mi s-a raspuns ca ele vor fi finalizate inainte de 2011. Din datele pe care le am la dispozitie, pot afirma ca in multe alte tari, printre care si Israelul, Suedia si Elvetia au fost realizate adaposturi similare. (...) Pentru a se proteja de cataclismele prezise pentru perioada urmatoare (de exemplu, apropierea de Pamant a «Planetei X», planeta Nibiru), membrii guvernului norvegian au inceput, cu ajutor din partea SUA si EU, sa depoziteze mari rezerve de hrana si seminte la Svabald si in zona arctica de nord, precum si in alte locatii din intreaga tara.
Planul politicienilor este sa-i salveze de aceste cataclisme doar pe membrii asa-zisei elite din care fac parte, alaturi de cei considerati utili pentru a realiza o viitoare reconstructie dupa aceste cataclisme: medici, oameni de stiinta etc. (…) Oamenii care vor fi lasati la suprafata vor muri cu siguranta in cataclismele respective; ei vor fi lasati sa moara si nu vor primi niciun fel de ajutor.
Conform planurilor «elitei», doua milioane de norvegieni vor fi salvati, iar ceilalti vor muri. Aceasta inseamna ca 2.600.000 de oameni vor fi lasati pur si simplu sa moara neajutorati in intuneric, nestiind ce sa faca si incotro sa se duca" (Bad Politics). Dar acesta este un subiect pentru alta data...
Poate ca, in fond, in toata aceasta isterie apocaliptica, noi, romanii, vom fi cel mai putin afectati! Daca marea bejenie va continua dupa cum a inceput, e posibil ca, in 2013, sa mai fim in tara, si in viata, taman atatia cati sa incapem, cu totii, in buncarul de sub Palatul Parlamentului!
Dincolo de rasu’-plansu’, raspunsul este doar la Dumnezeu: "Eu sunt Alfa si Omega, Cel ce este, Cel care era si Cel ce vine, Inceputul si Sfarsitul, Cel dintai si Cel de pe urma"....
MARIANA CRISTESCU

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page