Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

COMUNICAT - Festivalul National de Arta Dramatica pentru Liceeni „Radu Stanca"

In perioada 19 – 20 noiembri a.c. Compania de Teatru VICEVERSA a Casei de cultura a municipiului Cluj-Napoca a participat la prima editie a Festivalului National de Arta Dramatica pentru Liceeni „Radu Stanca", desfasurata la Sebes, jud. Alba. La Festival s-au inscris 25 de trupe de teatru din intreaga tara. Spectacolul, in premiera, „Femeia din manuscris", de Lia Bugnar fiind selectat intre cele 6 finaliste ale festivalului.

In final, juriul prezidat de maestrul Ion Caramitru, a acordat Marele Premiu Companiei de Teatru VICEVERSA, coordonata de Rudolf Herteg. Totodata juriul a mai acordat premiile pentru interpretare masculina si feminina lui Sergiu Podina si Biancai Muncaci, ambii componenti ai Companiei de Teatru VICEVERSA.

Compania de Teatru VICEVERSA va prezenta in aceasta stagiune teatrala, saptamanal spectacole cu piese de teatru de autori romani si straini in sala prof. Crisan Mircioiu a Casei de cultura a municipiului. Primul spectacol de acest fel va avea loc vineri 26 noiembrie a.c., cu incepere de la ora 19.00, cu piesa Steaua fara Nume, de Mihail Sebastian, in regia lui Rudolf Herteg, piesa cu care Compania de Teatru VICEVERSA a inregistrat numeroase succese la festivaluri nationale de teatru desfasurate la Satu Mare, Cluj-Napoca si Turda.

Avand in vedere interesul publicului fata de piesa Femeia din Manuscris, vineri 3 decembrie a.c., cu incepere de la ora 19.00, aceasta va fi jucata din nou pe scena Casei de Cultura a municipiului.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page