Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Profetiile lui Gupta Swami despre România

In primavara lui 2004, Romania a fost vizitata de Gupta Swami, profesor indian, doctor in istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atat din tara sa natala, cat si din intreaga lume.

Necunoscut publicului roman, profesorul indian e celebru in afara Indiei, mai ales ca prezicator si clarvazator, el profetind, cu o acuratete extraordinara, evenimentele cruciale ale sfarsitului de secol si inceputul noului mileniu: caderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, caderea navetei Columbia, dar si caderea si executia cuplului Ceausescu. Din aceasta cauza, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de multi presedinti de state si guverne. Chiar si Elena Ceausescu a apelat la Gupta Swami in 1983, insa, deranjata de prezicerile acestuia, sotia dictatorului l-a obligat pe guru sa paraseasca urgent tara. Aflat in vizita in Bucovina, "trimis de viitor", gurul indian a facut o serie de profetii cutremuratoare care, daca se vor adeveri, vor schimba fata Romaniei si a Planetei.

Ceauseasca m-a facut sarlatan

"Romanii care m-au abordat nu s-au interesat decat de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceausescu, dar nu i-a placut viitorul pe care i l-am prezis. M-a facut sarlatan si peste doua zile eram invitat sa parasesc Romania. Acest lucru se intampla in anul 1983. Un inalt personaj din Guvernul Romaniei, care a participat in calitate de revolutionar in procesul sotilor Ceausescu (a refuzat sa precizeze numele acestuia) mi-a marturisit cu oarecare teama, ca printre susotelile Elenei cu Nicolae (la proces ) a distins de doua ori, foarte clar, numele meu. Probabil actionau tarziile regrete".

Moartea actualului presedinte va declansa o explozie sociala

"Concomitent, va incepe un scurt si infiorator razboi mondial – al treilea si ultimul – programat, declansat si intretinut de fortele oculte care conduc omenirea. Romania va participa la razboi inca inainte de extinderea si mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducatorilor ei. (Nota mea: vezi aici stirile din Romania care anticipeaza aceasta: "Romania se pregateste de razboi", "Basescu, <<loial>> Israelului!", "Este tarata Romania in razboiul altora, fara stirea poporului?")

Tinerii romani vor muri pe capete in tari straine, in locul unor straini, pentru o cauza straina de interesele romanilor. Presedintele Romaniei va fi ucis intr-un atentat pus la cale de opozantii din propriul partid de guvernamant. Moartea sa si fariseismul ucigasilor aflati la conducerea Romaniei vor declansa explozia sociala care se va rostogoli ca un bulgare de zapada pe covorul nenorocirilor romanesti".

Romanii vor trai mai crunt decat pe vremea lui Ceausescu

"Sa vorbim despre ceea ce va fi, despre Romania si poporul sau. Dupa ce actuala guvernare va castiga din nou alegerile, la jumatatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumatatea actualului mandat – nota mea) se va declansa alta revolutie romana, una cu totul diferita de cea din 1989. Guvernarea va fi brutala si va arata aproape ca o dictatura, desi se va numi, in continuare, democratie. Romanii o vor duce extrem de rau. Viata lor va fi mai crunta ca pe vremea lui Ceausescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violenta si necrutatoare. Criza se va adanci, iar cei care i-au ales pe reprezentantii lor vor intelege, intr-un tarziu, ca prin inlaturarea lui Ceausescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi si mai lacomi decat raposatul si ca, de fapt, in Romania, prin revolutie "s-a evoluat" de la rau la foarte rau.

Averile celor imbogatiti dupa 1989 se vor risipi

Mii de romani vor muri sub pretextul infaptuirii dreptatii pe care o asteptau de atatia ani. Va incepe o adevarata vanatoare de vrajitoare impotriva comunistilor si a ceea ce dvs. numiti securisti. Romania se va scalda intr-o baie de sange, demna de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovati, dar si multi oameni nevinovati. Temporar, autoritatea de stat va disparea. Opinia publica internationala, socata, dar preocupata de propriile griji ale razboiului, va sta in expectativa si nu va interveni. Populatia Romaniei se va reduce aproape la jumatate. Averile celor imbogatiti dupa 1989 se vor risipi in mainile rebelilor scapati de sub autoritatea statala.

Din acest haos insangerat, Romania va iesi purificata".

Militarii romani isi vor folosi experienta in obtinerea unor victorii glorioase

"Ceea ce mi-a purtat pasii spre binecuvantatul pamant al Bucovinei e faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici, va porni la intalnirea cu destinul sau, cea mai puternica personalitate politica pe care o va cunoaste poate mileniul care a inceput. Am venit sa ma familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mantuitorul omenirii viitoare... si trebuie sa recunosc ca acesta are circumstante favorabile. Spun asta dupa ce am vizitat stalpii spiritualitatii romanesti, concretizati in incomparabile opere de arta, cum sunt manastirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun si credincios, tare ca o stanca. O mana de fier, un om intelept si drept, de nimeni cunoscut asa pana la acea data. El va opri prabusirea natiunii romane si tot el o va inalta in fruntea statelor de pe glob. Romania va ajunge in scurt timp la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si la cea mai mare inflorire economica. Militarii romani, adusi in tara de pe fronturile unde luptau fara nici un tel, isi vor folosi experienta in obtinerea unor victorii si mai glorioase decat ale inaintasilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un tel, o cauza si un conducator care sa-i calauzeasca. Secolele urmatoare, Romania va juca un rol preponderent in viata politica, sociala si economica a lumii".

Romania - pilonul noii oranduiri internationale

"Raportul de forte se va schimba total in lume la incheierea ultimului razboi mondial. Tarile puternic spiritualizate vor dobandi suprematia mondiala. Tarile noastre, India si Romania, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua oranduire internationala. Grecia, Japonia, Franta sau Rusia (spalata de ateism si comunism printr-o miscare sociala mai brutala decat cea romaneasca) vor deveni polii noii dezvoltari mondiale, bazata mai mult pe spiritualitate, cultura, religie si arta decat pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.

Structurile statale lipsite de suflet si istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prabusi. SUA au picioare de lut, fiindca au fost consolidate pe false premise. Slabiciunea lor va fi demonstrata in al III-lea razboi mondial, in urma caruia vor disparea".

(NapocaNews)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page