Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

MOTIUNEA, SEXUL SI CULTURA IMAGINII sau: „DIN MINCIUNA ÎN MINCIUNA/SPRE O LUME MULT MAI BUNA!”

...In seara de 27 octombrie 2010, pe cand „duios, motiunea cadea”, un cunoscut (aproape...amic!) de-al meu, nu prea vorbaret - la intrebarea mea „De ce va fi cazut motiunea PSD+PC+PNL?!”(“Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara”), cand toata opozitia era atat de increzatoare ca va trece („n-ar fi fost prima oara”, ziceau ei...), mi-a dat un raspuns laconic, care m-a afundat in ganduri: „Din pricina Sexului si a Culturii Imaginii”.

...Marturisesc, am ramas interzis, crezand ca...”prinsesem alte posturi”. Apoi (pentru ca, si asa, nu mai aveam cui sa cer lamuriri, tipul excesiv de concis „o tirase”, in graba, de la „locul faptei”...), am inceput sa reflectez, aproape manios, pe jumatate chinuitor, pe trei sferturi mazochist... - galgaind de dorinta de a-i demonstra (a doua zi...) respectivului ca nu era decat un amator de...”rating de cartier” si un fanfaron de duzina...!!!

...Dar, pe cand aprofundam problema (fasaind ca un ceainic gata sa dea in foc)...m-am surprins ca zambeam si faceam cu ochiul, cuiva, complice, parca...

...Imi aminteam cum un director din scoala unde lucrez – acum multi ani..., ma sicana, aproape zilnic, asmutit fiind el de ...„consiliul de administratie”, un „consiliu” format, aproape exclusiv, DIN FEMEI! Si, intrebandu-ma de ce anume tinea mortis respectivul director „sa-si arate muschii” fata de mine, am constatat, in cursul unui astfel de „consiliu venetian”, in fata caruia fusesem convocat, pentru un fleac, cum „consilierele” ii faceau cu ochiul directorasului infoiat si...il asmuteau, ca pe un tauras nerod, de Sevilla!

... Din momentul acela, m-am consolat cu gandul ca, de fapt, eu eram, in toata sceneta asta scarboasa, TOREADORUL... Da, folosindu-mi „alonja” spadei, peste cateva luni, l-am...”debarcat”, pe „tauras”, care, acum, zadarnic implora, din ochii lui rotunjiti la maxim, ajutorul...feminin: toate „femelele administrative” aratau cu degetul... in jos (ca pedelistul Mircea Toader, cand a gresit votul pe TVA si pensii...!). Si povestea s-a sfarsit „sangeros”, pentru bietul „tauras”...

...Apoi, am reactualizat imaginea „piticului de la Kremlin”, cum il poreclesc feministele ucrainience pe Putin... cel care, pentru „a da pe spate pe toate femelele” planetei, s-a transformat in... vanator de balene albastre si de tigri siberieni... - si, din nou, am zambit (cam stramb...): daca cel ce se crede urmasul direct al lui... Petru cel Mare, are atatea probleme cu „punerea in scena”, pentru evidentierea Sexului sau... (tot atatea cat Sarkozy, Berlusconi si...Clinton!) – atunci, de ce ma mai mir eu de ...”sexualizarea” politicii romanesti?! De ce sa condamn „haremurile” care conduc si dicteaza, prin paturi, politica Romaniei (ca pe timpul regelui Carol al II-lea!), daca toata politica lumii este si a fost, dintotdeauna...”politica de budoar”?!

...Mi-am dat seama ca amicul meu „spartan” nu era deloc un vulgar fanfaron, ci un filosof! Da, fiecare barbat, din sala aceea a Parlamentului, pe 27 octombrie 2010, avea, acasa, ori chiar mult mai aproape... – „femela”/”femelele” lui „sexoase”... „intaratatoare” spre „moarte”:

1-pe de o parte, Basescu, cel cu haremul lui (caruia ii promisese ca va „ucide taurul” opozitiei...prin „legarea de scaune a...”amicilor” (ce nu face un paun, pentru „paunitele” lui!);

2-pe de alta parte, opozitia „masculilor” avea, si ea, „femelele” ei, mai vizibile sau mai putin, mai „cratitoase” sau mai...emancipate! si, fireste, „femela” principala” care trebuia sedusa, de Masculul Opozitiei, prin „infalosare”/”impaunare” , se numeste, totdeauna... ”BOBORUL”! Trebuia (si, iata, se pregateste o noua motiune! – cea „pe educatie”!), sa demonstreze „printesei votante” ca... E SALVATORUL EI!!! „Il Salvatore della Patria!”

3-singurii „castrati”, dintre prezumatii „masculi”, au ramas (si vor ramane!)...cei „legati de scaune”, prin ordinul „Masculului-sef Cotrocenist” (de fapt, „Escrocul-sef National”/Beleaua Suprema a Romaniei”/”Guvernatorul F.M.I. in Romania”, cum, inspirat, l-a poreclit colonelul/istoric Mircea Dogaru...)! – adica, „pedeleii”, care, prin acceptarea acestei umilinte, si-au tradat - „demascat” orientarea lor sexuala spre... mazochism! Numai bice de piele si lanturi si zgarde zornaitoare si femei cu cizme „carambite” pana deasupra ghenunchilor, au lipsit (sau nu le-oi fi vazut eu..) din Sala Parlamentului...!!!

...Evident ca, cu astfel de „salvatori”, „puterea” poate sa ramana la carma...” dictaturii basesciene”, inca mii si milioane de ani... – numai Dumnezeu, prin Mila Sa, aceea care s-ar traduce, in limbajul anului 2010, prin „limitarea varstei de viata”, ne poate scapa (si chiar va face-o, pentru ca El, Bunul, nu are, spre fericirea noastra... ”Perechea Femela Cosmica”!) de o catastrofa perpetua!

...Cine va fi fost atat de fraier sa creada ca opozitia va indrazni sa ia puterea in plin dezastru si inaintea „celei mai grele ierni din ultimii 100 de ani”, s-a dovedit a fi extrem de naiv... Nu, totul tine de... ”CIVILIZATIA IMAGINII” (legata, fireste, de... SEXUL IMBOLDITOR - ...prin feromoni... - SPRE IMPAUNARE!), cum atat de exact formula „motalaul” meu de amic! Deci, teatru plus o reactie chimica organica...

A PAREA Ca ESTI, iar nu A FI! A PAREA CA ESTI – CEEA CE NU VEI FI NICIODATA!!! – la asta lucreaza, prin partidele politice, Marele Iluzionist (Maestru al Culturii Imaginii!) - SATANA...!!!

...Da, ce-i costa „un (nou) joc politic”, pe niste indivizi care au buzunarele burdusite cu milioane de euro furati, „bien sür”! (...nu cu cativa bieti lei jigariti, castigati cu sudoarea fruntii...), care au vile „preste tot rotundul Pamant” si conturi grase in Elvetia si in Insulele Cayman, sa „puna in scena” o motiune... si inca una... si inca...?!

(„ROMANIA PIERDE CATE 8,2 MILIARDE EURO PE ZI” – afirma presa TV. Adica, asta ar fi rata zilnica a HOTIEI POLITICE, din Romania Tradata!!!)

...Atata doar ca ”jocul” lor („politic”, cum altfel! – adica, „joc serios si pe bune”...!) este pe suferinta si pe sangele nostru. N-ati putea fi amabili, voi toti, astia, „jucaretii”, sa va luati din Romania (cea zdrobita de...”binele” adus de voi, prin jaf, minciuna, nesimtire, crima si tradare! – ROMANIE AFLATA IN COMA!) jucariile, si sa va duceti sa va jucati... unde sa va duceti?... sa zicem, in Oceanul Pacific... - unde, daca da Domnul Cel Milostiv, sa va si inecati?!

...Altfel, daca va tot faceti „jocurile politice” pe aici, pe unde romanii si limba lor tind sa sucombe (mai ales printr-o Lege a Educatiei „Funeriote”, iesita pentru pedelizarea intregului invatamant romanesc... - dar si la santajul umemeristilor, asupra”castratilor” legati de banci... santaj in cadrul caruia o voce „ighen-ista” a lansat ideea ca, in Romania, romaneasca sa fie/devina...”limba straina”, ca doar si in... Finlanda, se vorbeste „suedeza”! – ia duceti-va, voi, mai, hopa-mitica udemeristi, in Finlanda, daca acolo va e mai bine ca aici... ca tot sunteti din acelasi val navalitor (in Europa Crestina), cu finlandezii...! - , iar vocea „morkovelului” a decis ca universitatea clujeana, in care a invatat si Emil Boc...SA SE RUPA IN DOUA! – pe criterii etnice, fireste, ca si U.M.F. din Targu Mures...) – ...daca va tot „jucati” pe/cu sufletul nostru, spuneam - ne vom transforma, noi si tot Neamul Romanesc, in... amintiri.

DACA si atat!!!

***

...À propos de Civiliatia Imaginii si de...”Castrarea Romaniei”... – mai exact, de TRADAREA ROMANIEI (de la disparitia PATRIMONIULUI CULTURAL, si pana la distrugerea agriculturii, sau pana la „fiarele vechi” ale industriei romanesti, vandute pe...un leu... – de la petrolul romanesc si flota romaneasca, „invizibilizate”, si pana la „cazul AlroSlatina”, cu puternice valente prezidentialo-cocosesco-„haremistice”! – totul sintetizandu-se in DISPARITIA SUVERANITATII DE STAT A ROMANIEI SI INROBIREA, PRIN NEO-COLONIZARE, A POPORULUI ROMAN!), castrari si tradari „executate” (de catre „cozile noastre de topor”, prezidentiale, parlamentare si guvernamentale! – DE 20 DE ANI INCOACE!!!), catre toti veneticii „gurgutati” de o aroganta „preste fire” (a se vedea, spre pilda, cazul pitbull-ului Jeffrey Franks, din aceste zile!)! Circula, pe Internet, un document „incendiar”, semnat de Alexandru Amititeloaie, urmand „liniile de forta” ale dezvaluirilor unui om al Armatei Romane (intrata si ea, ca si tot ce mai este, inca, romanesc - in disolutie!) – generalul Mircea Chelaru (1) - document din care vom selecta cateva puncte mai... sensibile (pentru a semnala unde poate duce o politica „molesita” – „molesita” atat de „exhibitii sexualo-politice” imbecile si total iresponsabile, cat si de... ”haremurile” basiste, dar si mondialo-globaliste, obsedate, toate, doar de ... „AFACERI FARA FRONTIERE”, gata sa sacrifice, oricand, popoare intregi, fara nicio durere in... sex, ba chiar si toata planeta Terra, ca in „cazul Clinton-Monica”..., pentru „o figura” pitoreasca, in domeniul, atat de ademenitor intru pierzanie, al Sexului Conducator de Destine - terestre si nationale) :

„(...)Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru, la vremea respectiva sef al Marelui Stat Major al Armatei, a anuntat o Conferinta de Presa ad-hoc, seara tirziu. El a declarat, spre uluirea asistentei, ca structuri de tip mafiot incearca sa destabilizeze Romania si sa enclavizeze sudul Olteniei. Adica sa constituie o veritabila “Republica a Olteniei(s.n.). Generalul nu a dat alte amanunte. La citeva ore, in replica, a venit raspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Muresan, care a spus ca “se poate vorbi de elemente de crima organizata, generate de nivelul scazut de trai, de saracie. Este vorba despre recuperatori, traficanti de droguri si de cei implicati in fenomenul prostitutiei. Daca nu tinem sub control fenomenul, in timp, e posibil sa devina un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? In 1992, William B. Wood, geograf-sef al Departamentului de Stat american (fost ambasador al SUA in Afganistan), dadea publicitatii o harta cu noile granite ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate in virtutea intereselor strategice de dupa caderea blocului comunist. Adica intelegerea de la Malta (s.n.). Pe scurt, se preconiza ca: Scotia devine independenta; o parte a Irlandei de Nord se uneste cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franta; tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide in zona de nord si zona de sud; Belgia se divide in Flandra si Wallonia; Cehoslovacia se rupe in doua; Kaliningrad va fi o zona autonoma in cadrul Rusiei; Kosovo se alipeste Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judete Dolj, Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor; partea vestica a Basarabiei revine Romaniei; partea estica a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonoma “Dniester” in cadrul Ucrainei (s.n.).

Publicatia franceza “L’evenement de Jeudi” arata harta mai sus mentionata, in octombrie 1992. Peste Romania de sud-vest scrie “tigani(s.n.). Un asemenea document primise Ceausescu si despre el vorbea si generalul Chelaru.

…Sa vedem daca evenimentele s-au confirmat, fie si partial, din 1990 si pana in zilele noastre:

Iata paralele, dintre datele hartii mai sus amintite si evenimentele de pe batrinul continent, din 1990 pina astazi:

- In 1993 Cehoslovacia a disparut de pe harta lumii si au aparut Cehia si Slovacia. Pasnic.

- Divizarea Iugoslaviei, asa cum vorbea documentul, a fost efectul unui sir de conflicte armate incepind cu 1990, cind Germania recunoaste prima independenta Sloveniei si Croatiei. In 1991 incepe razboiul dintre sirbi si croati, iar in 1992 cel dintre sirbi si bosniaci.

- In 1996 mafia albaneza preia controlul traficului de droguri din Balcani.

- In 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.

-In februarie 2008 Kosovo isi declara independenta fata de Serbia, cu recunoasterea UE si SUA. Este foarte posibil sa se uneasca cu Albania in urmatoarea perioada.

- In noiembrie 2007, premierul regional scotian Alex Salmond, seful Partidului National Scotian (SNP), a vorbit pentru prima oara despre un calendar de separare de Marea Britanie si a prezis ca Scotia va fi independenta peste 10 ani, respectiv in 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independentei Scotiei inainte de alegerile regionale din 2011.

- In noiembrie 2007, flamanzii din Belgia au aprins scinteia scindarii - deputatii flamanzi au votat o lege care vizeaza reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a intimplat pentru prima oara de la independenta Belgiei, in 1830.

- In vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus in actualitate ideea secesiunii dintre sudul si nordul Italiei.

- “Eliberarea” bretonilor, considerati urmasi ai celtilor veniti din insulele britanice, de sub “opresiunea franceza”, este sustinuta de Armata Revolutionara Bretona, care si-a inceput activitatea inca de la inceputul anilor 1970. Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.

- In anul 2009, locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum “simbolic” privind independenta acestei regiuni fata de Guvernul de la Madrid.

- “Situatia din Craiova a scapat de sub control si cred ca nu mai poate fi stapinita. Nu mai ai curaj sa iesi seara pe strada(s.n.). Afirmatia apartinea presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Preoteasa, si era legata de escaladarea luptelor de strada intre clanurile mafiote din Banie in ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 si 2009, cind razboaiele dintre clanurile de tigani din Craiova s-au derulat chiar in centrul orasului, linga Tribunalul Judetean, in plina zi (s.n.).

Chelaru: ” Oltenia urma sa se desprinda de Romania in decembrie 2000?(s.n.)”

(Va urma)

Prof. Dr. Adrian Botez

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page