Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Informare de presa - Danube Summit

La data de 8 noiembrie 2010 va avea loc, la Bucuresti, Summit-ul Dunarii, un eveniment major de dezbatere pe marginea aspectelor legate de orientarile mari de care se va tine cont in structurarea Strategiei UE pentru regiunea Dunarii - un model de dezvoltare regionala la nivel european, lansata la initiativa Romaniei si Austriei in 2008 si care va fi finalizata la finalul acestui an. Locatie: Palatul Parlamentului – Sala Drepturilor Omului.

La eveniment sunt asteptati sa participe, la nivel inalt, 22 de delegatii reprezentand guvernele nationale ale celor 14 state din bazinul Dunarii, presedintele Comisiei Europene, prim-ministrii/guvernatori ai celor 6 landuri riverane din Germania si Austria si primarul orasului Ulm din Germania. De asemenea, Polonia a fost invitata in calitate de observator.

Summit-ul se va desfasura sub urmatorul format: o prima sesiune plenara (cu accesul presei la discursurile de deschidere, respectiv oportunitati de imagine), un dejun de lucru si cea de-a doua sesiune plenara destinata adoptarii Declaratiei de la Bucuresti a Summit-ului, urmate de o Conferinta de presa (informatii privind programul evenimentului regasiti accesand link-ul: http://www.mae.ro/summitul-dunarii).

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page