Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

România infirma 27

Ion Maldarescu

Inainte de decembrie '89 unul dintre cei vanati astazi de legea-fara-de-lege 217/2015 spunea: „Cand voi muri eu, dupa mine ramane un singur mare nationalist in care sa credeti: Ceausescu. Nu stiu eu cat de comunist e el, dar tine cu natia asta, sa stiti de la mine. asta e roman adevarat. tine cu noi!". (Petre tutea). La Malta, doi papusari planetari contemporani ajutati de criminalii-conserve din interiorul tarii au decis ca Nicolae Ceausescu sa moara inaintea lui tutea, in ziua de Craciun a lui 1989. Reactia lui tutea a fost prompta: „Ati vazut, era mai mare nationalist ca mine, ca l-au omorat inaintea mea"[1]. Pentru ca asa targuisera George H. W. Bush Sr. si Mihail Gorbaciov, in urma cu 27 de ani, in Romania - inca „ceausista" -, a avut loc un spectacol-masacru. Apoi, pentru ca stia prea multe si ar fi putut vorbi, printr-o mascarada procesuala a fost redus la tacere un roman. Hulit de unii, apreciat de altii a fost asasinat chiar in Sfanta zi de Craciun! Nu intamplator. De ce? La aceasta intrebare raspunsul ne este livrat demonstrativ in fiecare zi: Noua Ordine Mondiala vrea apusul Crestinatatii, vrea instalarea „Religiei multiculturalismului", a haosului, eugeniei la scara planetara, vrea controlul total, indiferent prin ce mijloace.

„Privind inapoi cu manie"... Crippled Ro 27

Intre doua duminici, 4 si 11 februarie 1945, la Yalta, in Crimeea, trei dintre cei mai mari criminali ai umanitatii au pus la cale si au facut un pas epocal in aplicarea „Noii Ordini Mondiale". Dupa „legea" lor, a invingatorilor.
Miercuri, 23 august 1944, o haita de frustrati, avand in frunte un personaj de decor, regele-paiata Mihai I, au tradat tara si Neamul, au arestat si predat inamicului, in plin conflict militar pe capul - de facto - al Ostirii Romane. Au oferit inamicului Romania pe tava - fara nicio garantie.
La 28 aprilie 1945, la Giulino de Mezzegra, Como, Mussolini a fost asasinat de o banda de asa-zisi „partizani" criminali si - dovada a „civilizatiei" lor -, l-au atarnat de picioare in piata publica asemenea produselor din carne, la macelarie.
Intre 20 noiembrie 1945 si 1 octombrie 1946, la Nürnberg, in Germania, sub patronajul unui autonumit dar deloc neutru sau corect Tribunal Militar International, invingatorii i-au „judecat" pe conducatorii celor invinsi, pe cei mai multi asasinandu-i... „legal".
La 1 iunie 1946 fiindca au luptat pentru o Romanie reintregita, in urma unui simulacru de proces ordonat de Kremlin (copie la indigo ale celor de la Nürnberg), la Jilava, in Valea Piersicilor, au fost macelariti patru romani patrioti: Maresalul Ion Antonescu, Mihai Antonescu, George Alexianu si Constantin (Pichi) Vasiliu.
La ordinul alogenilor care au condus Romania dupa Al Doilea Razboi Mondial si o conduc si astazi, sute de mii de romani au fost aruncati in temnite, torturati si asasinati.
La 44 de ani, dupa la „Yalta '45" (Stalin-Roosevelt-Churchill) a urmat versiunea modernizata si adaugita a acesteia, „Malta '89" (Bush. Sr.-Gorbaciov), iar in decembrie 1989 a inceput Drumul Golgotei romanilor, care au fost imbranciti „sa vrea" sa intre in lagarul de exterminare al statelor nationale numit Uniunea Europeana.
Dupa crepusculul decembrist al Romaniei „ceausista" si 11 ani de Romanie „U.E.-ista" milioane de romanii au fost „liberi" sa plece unde vad cu ochii, au fost „indrumati", obligati sa ia drumul bejaniei si „anihilati" in mod modern, prin expatriere. Locul lor se vrea sa fie luat nu de refugiati, cum ni se spune, ci de hoarde migratoare platite sa distruga natiunile europene, iar romanii sa fie straini in propria tara.
Pe parcursul a de 27 de ani, economia, industria, agricultura, cercetarea, educatia si celelalte aspecte ale civilizatiei din Romania au fost distruse cu premeditare criminala. A exportat-exporta in mod gratuit cea mai mare comoara nationala: materia cenusie.
In colonia denumita inca simbolic Romania, responsabilii jafurilor comise - multi fiind straini - nu au fost judecati si nici nu li s-au confiscat averile obtinute fraudulos.
In 27 de ani de „democratie" caricaturizata, in Romania, romanii majoritari au ajuns sa fie discriminati-negativ, iar minoritarii de toate categoriile sa hotarasca destinul romanilor.
In colonia denumita inca simbolic Romania, tradatorii au fost si sunt tratati ca eroi, iar eroii-martiri sunt asasinati in fiecare zi.

Intre decembrie 1989 si decembrie 2016 Romania a fost si este condusa de netrebnici - multi alogeni asemenea perioadei postbelice - care nu s-au putut ridica nici la nivelul sandalelor lui Ceausescu. In toti acesti ani, din Romania „ceausista", metamorfozata „Pas cu pas", in Romania „U.E."-ista s-a furat atata bogatie cat nici Imperiul Roman, nici Armata Rosie, nici „Sovrom"-urile, toate la un loc nu au reusit sa fure. Cei 27 de ani de „libertate" parsiv controlata, de imbecilizare televizata, prostitutie intelectuala si pauperizarea natiunii prin incompetenta, jaful, crimele si tradarea de tara a guvernantilor, Romania a fost adusa de la statutul de tara independenta, la cel de colonie-corporatie controlata de straini. In decembrie 2016, ceea ce pe harta apare cu denumirea Romania nu este altceva decat un teritoriu sub ocupatie militara cum nu a fost nici sub turci, nici sub austrieci, nici sub rusi. Afirmatia: „Romania a pierdut peste un trilion de euro. Mai mult decat a pierdut de la Stefan cel Mare pana-n '89"[2] ar trebui sa aduca in fata unui adevarat si corect Tribunal al Poporului pe toti cei care s-au perindat la pupitrele de comanda ale Romaniei, din decembrie 1989 si pana astazi. Dar cine s-o faca? Unica solutie, aproape suicida, este iesirea din lagarul U.E., nationalizarea tuturor bunurilor insusite de straini prin frauda si jaf national, lichidarea legaturilor cu F.M.I. (cum au procedat ungurii), expulzarea bancilor straine (cum au procedat islandezii) refacerea Armatei nationale si adoptarea statutului de tara neutra, neangajata militar, renasterea economiei distruse premeditat, investitii si locuri de munca pentru a-i readuce pe romani acasa la ei, eliminarea ideologiei distructive a „multiculturalismului" si repunerea pe picioare a educatiei tinerei generatii, eliminarea discriminarii pozitive si a dictaturiia minoritatilor... Sunt doar cateva dintre nenumaratele „repere" de implinit pentru ca romanii sa nu dispara ca neam.

Asa cum am mai afirmat, pentru ca „zidul de la Targoviste" este neincapator, se impune inchirierea pentru cativa ani a Marelui Zid Chinezesc si pedepsirea celor vinovati de dezastrul tarii. Fiindca „tara vecina si prietena" ne sfideaza permanent, sa adoptam si noi deviza lui Ducso Csaba pentru cei vinovati si pentru dusmanii Romaniei: „Nics kegyelem!". Nu exista alternativa! si pentru ca in tara asta nu au plecat chiar toate valorile, pentru ca mai sunt inca romani si interes national, sper ca indemnul lui George Cosbuc ii va trezi la realitate: „Din zei de-am fi scoboratori,/ C-o moarte tot suntem datori!/ Totuna e dac-ai murit/ Flacau ori mos ingarbovit;/ Dar nu-i totuna leu sa mori/ Ori caine-nlantuit"!
Peste cateva zile vor avea loc asa-numitele alegeri pentru Parlamentul Romaniei. Cugetati bine inainte de a pune stampila pe vreunul dintre cei inscrisi pe lista pentru ca, putini sunt cei care merita sa le fie incredintate destinele tarii.

Grafica - I.M.

----------------------------------------------------
[1] vezi Romulus Vulpescu - Amintiri despre Petre Tutea - Fabian Anton https://www.youtube.com/watch?v=1zoXJ09mHcc min 3.10
[2] http://www.activenews.ro/stiri-politic/Afirmatii-fara-precedent-facute-in-direct-la-Televiziunea-Nationala-Romania-nu-mai-este-un-stat-ci-o-corporatie-condusa-de-straini.-In-ultimii-26-ani-Romania-a-pierdut-peste-UN-TRILION-de-euro-mai-mult-decat-a-pierdut-de-la-Stefan-cel-Mare-pana-n-89-138517

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page