Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

BEDELIONUL SI PIATRA DE ONIX - MAREA DESCOPERIRE ARHEOLOGICA

Teodor ARDELEAN

„Un rau iesea din Eden si uda gradina;
si de acolo se impartea si se facea  patru brate” (Geneza Cap. II vers10)
„Numele celui dintai este Pison; el inconjoara toata
tara Havila, unde se gaseste aur” (Genesa Capitol II vers 11)
„Aurul din tara aceasta este bun;
acolo se gaseste si  BEDELOIN si PIATRA DE ONIX” (Genesa Capitol II vers 12)

In luna iulie-august din anul 2003 discutand cu dl doctor Pocriser  Cristian, despre  cetatea de La Zarand, dansul imi confirma ca, la fata locului, si astazi se afla bucati de caramida din  fosta cetatea a Sarraandului.  Imi  spune ca in Crisul Alb se observa ruinile unui zid, provenit, probabil, din  cetate. Zidul este  vizibil  sub tarmul raului Crisul Alb. Am discutat despre aceste amanunte cu preietenii mei. C.D. Avram, patronul  restaurantului „Flora” Timisoara, dl Chis Ioan, presedintele Clubului „Diomed”-Arad (in prezent  decedat) si cu doamna Anghel Angela, membru al Clubului „Diomed” (in prezent plecata din Arad).

In 17 august anul 2003, subsemnatul Ardeleran Teodor, Chis Ioan si Angela Anghel ne-am deplasat la raul Crisul Alb din hotarul localitatii Zarand. Acolo am  aflat pe Varga Gheorghe cantonier, care ne a confiramat ca intr-adevar pe Crisul Alb se afla  un zid de caramida care iese de sub tarmul acestuia. Ne-am deplasat la fata locului impreuna cu Varga Gheorghe. Am ridicat cateva piese care dupa forma si sgarieturile de pe ele, pareau  interesante. Le am adus la  Arad. Dupa ce  au fost spalate si curatate de noroi, saptamani zi si noapte au fost  examinate  de catre mine cu lupa. Le am fotografiat in atelierile foto din Arad, in atelierele SC „Universum Trade”,  patron dl profesor Muresan Stefan reprezentant autotrizat Xerox, in atelier de fotografiat din Timisoara. Fotografiile  erau neclare. In final piesele au fost fotografiate cu aparatura Laboratorului de  Criminalistica  din cadrul Politiei Arad (comandantul Politiei dl. colonel Tica Gheorghe  si seful Laboratorului  de Crminalistica, dl. colonel Moldovean Stefan). Specialistii de la Bucuresti, Arad si Cluj le-au categorisit: „fotografiile evidentieaza oase fara importanta stiintifica si arheologica”.
 
Neacceptand aceste concluzii, am  redactat si  dat  la tipar textul volumului  intitulat  „Biblioteca Sacra a Cetatii Ziridava - (Zarand) Istoria  Omenirii”. Lucrarea  trebuia sa apara in 200 exmplare conform contractului  si  avansului   achitat tipografiei… din Arad, director domnul M.I. Acesta dupa ce a realizat fotografierea placilor (pe baza carora s-au executat fotografiile din   carte) si a tiparit 50 exemplare a refuzat sa execute lucrarea. Am ridicat de la dl. M.I. placile fotografiilor realizate de pe fotografiile laboratorului de Criminalistica Arad si textul imprimat pe 50 de exemplare. In cele din urma am obtinut de la  prietenul meu dl. director Sabin Bodea ISBN  nr 973-7972-31-7. Volumul a aparut in anul 2004 ca  realizat de catre Editura „Viata Aradeana” din Arad.

Astazi, dupa ce am stabilit cu precizie ca printre piesele  fotografiate de  Politia Arad se afla piesa numita in Biblie „Bedelion si pietrele de onix”, CONSTAT ca toate piedicile in  tiparirea si publicarea acestor descoperiri, insulte si injuraturile pe internet asupra  persoanei subsemnatului si a textelor extrase de pe aceste piese, de catre  persoane a caror numele nu-l mai arat, au plecat de la spiritele negative! Piesele,  conform informatiilor din  mai multe surse, intre care Biblia (Isaia Capitolul 41 si Nostradamus) au fost descoperite de catre subsemnatul la timpul respectiv. Odata cu descoperirea acestor piese  si a altor descoperiri  realizate  de catre mine, planeta intra in alt spatiu cosmic! La timpul prestabilit va avea loc sfarsitul lumii spiritelor negative si a oamnilor  care s-au lasat dusi in eroare de catre acestea.

„Bedelionul” este scris inaintea Facerii Universului! Autori: Dumnezeu si Isus Hristos!  Este originalul Scriptu  lui Ra  „SCRIPTURA”! Pe  baza  acestui document s-a scris Biblia pentru religia crestina si texte din  alte religii Universale, care accepta creatia Universului.

BEDELIONUL contine:

- Profetia lui Dumnezeu de la creatia Universului si pana la lichidarea acestuia si inceperea altui Univers!
- Profetia lui Dumnezeu despre Isus Hristos.

Pietrele de onix redau forma fiintelor transformate genetic sau prin  transplant de segmente de la un individ  sau mai multi indivizi a unei specii sau a mai multor specii la  alt individ  (Astfel, artificial, s-au produs specii noi)

Decodificarea cuvintelor „bedelion” si piatra de onix” s-a realizat de catre  expertul Judiciar Teodor Ardelean in articolul publicat pe internet cu titlul „A sosit timpul dovedirii adevarului prin documente, descoperiri epocale, „Bedelionul si piatra de onix din Biblie” ARAD LA 11 IUNIE 2016.

Piesa   care  contine „Bedelionul,” numita si „Scriptu lu Ra” impreuna cu „pietrele de onix” dupa mai multe intervetii ale subsemnatului au fost preluate de catre Muzeul din Arad pe baza de  proces. Procesul verbal  este  semnat de catre Expertul Judiciar Teodor Ardelean, Energetic Inginer I. Cristian, Colonel St. Moldovean din partea Politiei Arad si reprezentantul Muzeului Judetean Arad. (Procesul verbal  cu doua anexe intre care se afla inventarul cu 25 piese arheologice este inregistrat  la Muzeul din Arad sub numarul 728 din anul 2007. Pana azi piesele nu au fost  evaluate. (sau evaluarea nu s-a comunicat subsemnatului!)

Aceste piese unicat, de mare importanta pentru toate religiile lumii, au dezlantuit, pe internet, din partea unor persoane. impotriva mea atacuri, insulte si chiar injuraturi pe considerentul publicarii  informatiilor din aceste piese fara valoare. In realitate, „Bedelionul” si Pietrele de onix” sunt piese judiciare care vor fi prezentate la judecarea oamenilor si a spiritelor negative revoltate impotriva lui Dumnezeu. Dovada: textul imprimat pe Bedelion si in Apocalipsa Capitolul  XX verset  12: „Si am vazut pe morti i mari si mici, stand  in picioare  inaintea scaunului de  dominie.  Niste carti au fost deschise ( precizare: sunt emailurile oamenilor). Si a fost deschisa o alta carte, care este cartea vietii (Consideram: „CARTEA VIETII” este „Bedelionul” care a stat la baza scrierii Sfintei Scripturi si a documentelor  altor religii. In aceasta carte, evaluata la peste 100 de milioane de pagini format A4 sunt prevazute cerintele vietii sau ce este permis si ce nu este permis omului in raport cu prevederile legii care  trebuia cunoscuta si  respectata in asa fel incat sa se asigure dreptul la viata si bunuri  materiale  pentru toti oamenii) Si mortii au fost judecati dupa faptele lor, dupa cele ce erau scrise in cartile acelea”.  

Marii specialisti ai internetului impreuna cu conducerea acestei COMPANII, dupa ce au verificat autenticitatea fotografiilor publicate de catre subsemnatul ca existente INTRE milioanele de fotografii ale  Terrei transmise de catre satelitul american asupra Planetei au asezat  FOTOGRAFIA din Interiorul Templului Sfant al Edenului IN  CADRUL UNEI  RAME DE CULOARE ALBASTRA (culoare similara cu smaraldul. Fotografia a fost transmisa de internet in toata lumea (Vezi pagina de internet: „Adevarul despre Isus Hristos”)
 
In interiorul fotografiei se observa imaginea a trei piesei arheologice asezate la loc de cinste in Templul Sfant al Edenului amplasat intre  raurile de astazi, Crisul Alb si Cigherri, din hotarul  localitatilor  Zarand  si Seleus judetul Arad, Romania, continentul Europa.

Prezetam  mai atasat un tablou cu fotografii din interiorul Templului Sfant al Edenului. asezate intr-un cadran compus din mai multe cercuri formate, fiecare cerc, in linii curbe si puncte. Aceste linii si puncte, de culoare asemanatoare cu smaraldul seamana, ma atentiona doamna profesor Viorica Frentiu, cu alfabetul morse. Observati in tablou, fotografia din partea dreapta:
- Doua piese  de culoare alba asezate in fata, in picioare, pe linie verticala.
- Din mijlocul acestora se ridica alta piesa identica cu cele doua din fata.
- La capatul de sus a fiecarei piese se remarca un punct  similar cu spatiul gol din  manerul unei chei. (Vezi  imaginea acestei piese  in lucrarile subsemnatului publicate cu numar de ISBN si in fotografiile  publicate pe internet cu denumirea de „Scriptu lu Ra”! In prezent s–a stabilit definitiv ca in Biblie, „Facerea” (Capitolul II, vers 12) piesa este numita Bedelion! Deci, complexul de  fotografii  realizate de catre satelitul american in Templul Sfant al Edenului este  asezat in RAMA DE CULOARE ALBASTRA, iar  BEDELIONUL descris in Biblie se afla in cele patru imagini principale din tabloul respectiv.  
----------------------------
Teodor ARDELEAN
Expert Judiciar
Arad, 27 octombrie 2016.
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page