Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

[Invitatie] Cea de-a VIII-a editie a Galei Studentilor Români din Strainatate


Buna ziua,

Numele meu Roxana Alina Bota si va contactez din partea Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS).  LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta, care incurajeaza educatia de calitate si promoveaza implicarea studentilor si absolventilor romani cu studii peste hotare in demersuri de dezvoltare a Romaniei pe plan economic si social.

Gala LSRS este unul dintre cele mai prestigioase proiecte neguvernamentale din Romania. Aflata la cea de-a opta editie, Gala LSRS a reunit an de an, in sprijnul educatiei, inalte personalitati din mediile academic, cultural, economic, politic si diplomatic, si peste 600 de studenti si absolventi romani ale unor prestigioase universitati din strainatate. Gala LSRS 2017 va gazdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate pentru anul academic 2015-2016. Tinerii premianti sunt adevarate modele de reusita si exemple de urmat pentru generatia actuala, motiv pentru care performantele lor trebuie sa fie puse in evidenta si valorificate pentru o dezvoltare sustenabila a societatii romanesti.

Pe aceasta cale am dori sa va cerem sprijinul in transmiterea mesajului nostru catre cat mai multi studenti romani din comunitatea dumneavoastra, pentru a ii descoperi pe cei mai buni. Am aprecia daca ati putea trimite mesajul tuturor romanilor din comunitatea in care activati. Termenul limita de inscriere in concursul „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” este 7 decembrie. Mai multe detalii despre concurs pot fi gasite la  http://bit.ly/galalsrs2017concurs. In cazul in care cunoasteti studenti romani cu performante academice si extracuriculare deosebite, va invitam sa ii recomandati pentru acest concurs completand formularul de recomandare.  Sprijinul dumneavoastra ne-ar permite sa identificam studenti cu merite deosebite, ce reprezinta modele pentru societatea romaneasca.  

Va rugam sa gasiti alaturat acestui e-mail invitatia noastra la Gala LSRS 2017 ce contine toate informatiile necesare. Am fi onorati de prezenta dumneavoastra la acest eveniment important. Cea de a VIII-a editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate este programata pentru data de 5 ianuarie 2017, ora 18:00, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.  Cu acest prilej, Liga noastra va sarbatori si implinirea a 8 ani de activitate in beneficiul comunitatii tinerilor romani de pretutindeni.

RSVP GALA LSRS 2017: http://bit.ly/GalaLSRS2017inscriere

Va multumim pentru timpul acordat.

Cu respect,
Echipa LSRS


Roxana Alina BOTA
Vice-Presedinte/Departamentul Filiale
Liga Studentilor Romani din Strainatate Facebook LinkedIn

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page