Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Razboi de secesiune între „N.W.O. Grup” si U.S. Trump Confederation?

Ion Maldarescu

Desi avea pana si partidul impotriva lui, Donald Trump a lovit puternic sistemul „politically correct", varat cu forta pe gatul americanilor in mandatele ultimilor presedinti. Black Papagalicus de la „White House" isi face fisa de lichidare in vederea parasirii „locului de munca", pe care l-a ocupat cu competente si abilitati insignifiante. Nici macar legalitate..., pana astazi necunoscandu-se exact adevaratul loc sau baracka unde a deschis ochii Husseinul familiei Obama. Timp de opt ani a fost mascota „bilderbergilor". Nasii celui mai incompetent, infumurat si cheltuitor presedinte din galeria celor 44 (numarul il include si pe el) ai Statelor Unite ale Americii, au avut grija de toate, si calculele le-au reusit. Acum insa, cand au dorit-o ca succesoare pe Hillary, femeie provenita dintr-o familie cu „origini sanatoase" si instruita de ei - sa n-o excludem din combinatie nici pe Victoria Nuland-Nudelman, cu aceleasi „origini sanatoase" ca ale Scorpiei -, rebelul Trump le-a stricat socotelile. N-a fost sa fie ca ei! Imprevizibilul miliardar a demonstrat intregii planete ca, deocamdata, razele poruncitoare „ochiului piramidei" nu pot penetra toate creierele umanitatii, nu le pot controla si nu le pot supune. Replica era previzibila. O demonstreaza miscarile de strada furibunde (experimentate si in „Colectiv"-ul din Romania), organizate impotriva presedintelui ales, Donald Trump si parsivele mesaje subliminale aruncate cetateanului american. Acestuia i se sugereaza post-factum ca tot machiavelicelor operatii ale „ochiul" li s-ar datora victoria miliardarului. „Ochiul" nu face economie de vedere, nu-si inchide pleoapele si emite semnale continue de deruta si manipulare prin mereu valabilul „Divide et impera!". tinta ramane fixa: discreditarea imprevizibilului Donald Trump.

Minciuni repetate ciclic

Black Papagalicus nu si-a terminat inca misiunea la „White House". Cunoscut cultivator de samanta de scandal, declansator al razboaielor de cotropire si insusire cu forta a resurselor si bogatiilor altora si practicant al asasinatului ca politica de stat, prin eliminarea fizica a unor lideri patrioti, Black Papagalicus, executa acum, pe ultima suta de metri ordinele primite de la simbolisticul personaj „Godfather" al lui Francisc Ford Coppola, de la acel „Capo di tutti capi" din varful piramidei oculte. Ultimele spasme ale neispravitului nobeliat pentru „pace" re-alimenteaza procedura atribuita, dupa caz, lui Rossini, Beaumarchais, Francis Bacon sau Plutarh, ori mai recent, lui Goebbels, Elie Wiesel, Simon Wiesenthal, Radu Ioanid, Michael Shafir... - de ce nu, chiar chiriasului „Casei Tacute" de la Cotroceni -, supranumita „aria calomniei". Marea escrocherie consta in refolosirea continua, gomoasa ori brutala, a minciunii, repetata ciclic pe banda circulara. Prin ea se urmareste implantarea subliminala in subconstientul opiniei publice internationale a machiavelicelor percepte globaliste de control total si supunere neconditionata. Inainte de plecare, Black Papagalicus starneste poporul impotriva noului ales, prevestind ca, odata cu instalarea acestuia ca presedinte al S.U.A., va veni „Armaghedonul" Americii. Stapanii lui se tem ca Donald Trump se va tine de cuvant, ca America isi va spala obrazul patat de pe vremea Primului si a celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a razboaielor din Coreea, Vietnam, Irak, Iugoslavia, Libia, Siria... Ca Trump va cadea la „pace" cu rusii, cu chinezii si le vor strica planurile de stapanire si de depopulare a planetei.

Jocul la „Ruleta iluminatilor" s-a soldat cu milioane de victime

O reala dovada ca versiunea actualizata a razboiului de secesiune se afla in plina desfasurare este ordinul „nobeliatului pentru pace", care nu se dezminte nici pe ultima distanta ramasa de parcurs pana la „finish". Preocupat de subminarea politicii externe si de securitate a noului presedinte american, de sabotarea unui eventual acord privind Siria, intre Donald Trump, Vladimir Putin si Recep Tayyip Erdogan, Obama, sluga „Ochiului Piramidei" si a Zeului Marte, a ordonat trimiterea de noi arme americane de mare calibru in Siria. Fiindca tot am amintit de plecarea de la „White House", unii barfitori au lansat zvonul ca Hussein Barack Obama si consoarta vor merge in Kenia, la ai lui, ca s-o marite pe Malia, fiica cea mare a cuplului ex-prezidential. Poate va ajunge regina... Keniei. Crimele si tradarile savarsite de presedintii care au jucat la ruleta „iluminatilor" s-au soldat cu milioane de victime. Printre ele se aliniaza si neascutatorii sefii de state precum J.F.K., Nicolae Ceausescu, Gamal Abdel Nasser, Saddam Hussein, Muammar Gaddafi... „Ei" se tem ca adevarul va iesi la lumina, se tem de amanarea preluarii controlului total si a instalarii lor pe post de „dumnezei ai planetei". Daca sunt atat de „ceresti", le recomand sa plece „Ei" impreuna cu toti vasalii lor pe Calea Lactee spre Steaua Nordului Universal, ca sa scape de Trump si de noi, pamantenii.

LGBT-istii vor egalitate: 200 contra milioane.

Dumnezeu este aruncat zilnic in noroi. „Dumnezeu nu face politica", dar nici nu implineste dorintele oricui, altfel, in loc sa-i faca pe Adam si Eva, ar fi creat doi Adami sau doua Eve! Rezultat al atacului declarat de navetistul de la Cotroceni impotriva „fanatismului religios" al romanilor, zilele trecute, la Bucuresti, s-a destrabalat circul L.G.B.T.-istilor - mai pe sleau spus, al adeptilor sodomiei si a altor deviatii de la normalitate. Desigur, de la spectacol nu putea lipsi penibilul Remus Curcubeus-Cernea, fatatorul proiectului de lege privind „parteneriatul civil" intre persoanele de acelasi sex. Sub lozinca „Dumnezeu nu face politica", Piata Victoriei a oferit bucurestenilor o reprezentatie jalnica, asortata cu zgomot de tobe, tipete, fluieraturi si „discutii secrete intre «pretini»". Zice-se, ar fi fost vreo 200. Printre simpatizanti s-a aflat si o babornita grizonata, care tara dupa ea un copil „curcubeitizat", speriat de „armonia" demonstrantilor. Cineva intreba deunazi: daca prostii n-au pereche, cum se inmultesc? Dar L.G.B.T.-istii? Unul dintre „demonstranti", intrebat fiind daca s-a nascut intr-un cuplu de homosexuali n-a avut ce sa raspunda, a dat bir cu fugitii.

Daca, prin absurd, am da curs apelului sefului statului la „toleranta" fata de „Sodoma si Gomora", tot astfel ar trebui sa fim „toleranti", sa fim de acord ca alienatii declarati medical dementi irecuperabili sa poata lua decizii obligatorii in viata noastra. Curcubeistii nu sunt de acord cu revizuirea constitutiei pe seama unui referendum. Deci, aplicand optiunea pidosnicilor si a simpatizantilor lor, 200 = 3.000.000. „??? ?????????? ????????"? Desi pare nepoliticos, la punerea semnului egal intre termenii acestei „ecuatii", singurul rezultat corect si pe intelesul tuturor este Sictir L.G.B.T.! Toleranta „0"! Faceti ce si cum vreti, dar la voi acasa, in intimitate. Nu poluati orasele cu imaginea destrabalarii fara frontiere!

P.S. „Iluminatilor", pentru ca voi le-ati pus coarne, cand veti pleca pe Calea Lactee, luati-i si pe „curcubeisti" cu voi, cu K.W.I. cu tot.

Grafica - I.M.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page