Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cosmin Marinof, Director de vânzari TUI Travel Center: “Trimitem românii în orice destinatie din lume la aceleasi standarde precum ar cumpara din Germania”

   Aglomerare de manifestari la ROMEXPO, se suprapun (la ora cand inregistrez pe reportofon acest interviu) manifestari care promoveaza TURISMUL si manifestari care promoveaza CARTEA, greu de operat selectii daca nu sosesti de acasa cu o documentare bine facuta  asupra orelor, manifestarilor, invitatilor etc. etc.etc.
    Am incercat sa-l  “desprindem” pe domnul Director Cosmin Marinof din fluxul sau de activitati si intrevederi, ne-a “suportat” cu amabilitate, desi se vedea ca este foarte prins in “mrejele” Targului de Turism al Romaniei 2016, deci am utilizat doar cateva intrebari si am operat o selectie a celor declarate de domnia sa, desi am fi dorit sa cunoastem mult mai multe despre activitatea sa in conducerea unei firme de turism celebre ca cel mai mare tour operator de turism din Europa.
          -  Ce inseamna actuala prezenta TUI la ROMEXPO?
C.M.: -    TUI are o prezenta in Romania – prin TUI Travel Center – din 2011, promovam vacantele in Romania si in strainatate de toate tipurile, TUI este cel mai mare tour operator din Europa si practic cu TUI poti merge spre orice destinatie. Asta facem si in Romania, trimitem romani in orice destinatie din lume la aceleasi standarde precum ar cumpara din Germania.  In Romania operam, in sistem charter, mai multe destinatii din zona Mediteranei, insulele grecesti, Antalya si Spania, in Spania operam in premiera anul acesta Gran Canaria.
        - Ce oferta specifica aveti pentru sarbatorile de iarna?
C.M.: - Ofertele pentru sarbatorile de iarna au fost foarte cautate de romani si sunt aproape epuizate. Recomandarea noastra este Rasnov, unde tarifele pornesc de la 400 euro de persoana pentru patru nopti de cazare cu mic dejun si mesele festive pentru Revelion…sau pentru Craciun o pensiune din Gura Humorului, 239 de euro de persoana pentru patru nopti de cazare si cina de Craciun, taiere de porc s.a.
          - Urari pentru cititori?
C.M.: - Sa-si planifice cu atentie vacanta, din timp, sa se gandeasca la ceea ce-si doresc, la ceea ce viseaza, sa nu faca din vacanta un lucru la intamplare.
           Romanilor din strainatate…sa vorbeasca frumos despre Romania fiindca este o tara frumoasa ! O promovare a Romaniei de catre fiecare roman poate aduce mai multi turisti straini decat orice alt canal de promovare!
                                                                   Ioan Iacob

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page