Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Materiale informative privind alegerile parlamentare

Stimati prieteni si colaboratori,

In continuarea comunicarilor Ambasadei Romaniei la Washington cu privire la campania de informare referitoare la conditiile desfasurarii in strainatate a procesului de votare la alegerile pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei din data de 11 decembrie 2016, va transmitem o serie de materiale informative, elaborate in scopul clarificarii aspectelor procedurale specifice, dupa cum urmeaza:

1.       Ghidul alegatorului roman in strainatate la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Ghidul alegatorului roman in strainatate este un material informativ privind organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din data de 11 decembrie 2016. Ghidul poate fi consultat aici - http://washington.mae.ro/sites/washington.mae.ro/files/2016.11.22_ghidul_alegatorului_roman_din_strainatate.pdf.

 
2.       Afis informativ general privind alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Afisul informativ contine informatii utile privind exercitarea dreptului de vot al cetatenilor romani din strainatate la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor din data de 11 decembrie. Afisul poate fi consultat aici – http://washington.mae.ro/sites/washington.mae.ro/files/2016.11.22_afis_alegeri_parlamentare_2016.pdf
 

3.       Lista sectiilor de votare din SUA pentru alegerile parlamentare 11 decembrie din 2016

Afisul informativ contine lista celor 31 de sectii de votare infiintate pe teritoriul SUA impreuna cu adresele la care pot fi localizate in vederea exercitarii dreptului de vot la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor din 11 decembrie 2016. Afisul poate fi consultat aici - http://washington.mae.ro/sites/washington.mae.ro/files/2016.11.22_afis_lista_sectiilor_de_votare.pdf.

 
4.       Documentele care atesta resedinta in SUA necesare pentru exercitarea dreptului de vot la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Afisul informativ contine lista cu tipurile de documente care atesta resedinta in SUA in vederea exercitarii dreptului de vot la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor din 11 decembrie 2016. Afisul poate fi consultat aici – http://washington.mae.ro/sites/washington.mae.ro/files/2016.11.22_afis_info_documente_care_atesta_resedinta.pdf.
 

5.       Intrebari frecvente referitoare la votul in strainatate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Lista intrebarilor frecvente referitoare la votul in strainatate la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor din 11 decembrie 2016 poate fi consultata aici – http://washington.mae.ro/sites/washington.mae.ro/files/2016.11.22_q&a.pdf.
 
Rugam sprijinul dumneavoastra pentru diseminarea informatiilor mai sus prezentate in randul comunitatii romanesti din SUA, pe canalele de comunicare aflate la dispozitia dumneavoastra.

 Happy Thanksgiving!
Gabriel Rotaru
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page