Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Comunicat de presa

Noi, Federatia Societatea Civila Romaneasca, constituita din 12 entitati juridice reprezentative la nivel national care au incheiat mai multe parteneriate si protocoale de colaborare cu ONG-uri din educatie, sanatate, cultura, energie, diplomatie si din mediul de afaceri, reprezentand interesele a peste 3 milioane de cetateni profund nemultumiti de felul in care arata astazi tara, facem apel catre clasa politica sa ia in considerare propunerea societatii civile pentru functia de Prim-ministru al Romaniei, in persoana domnului Calin Georgescu.
Este momentul trezirii constiintelor nationale, iar proiectul de tara ”HRANA, APA, ENERGIE”, pe care domnia sa il propune, se identifica pe deplin cu idealurile si revendicarile societatii civile romanesti.
Prin urmare, i-am solicitat public, astazi, 2 noiembrie 2016, in cadrul conferintei sustinute la Universitatea Politehnica din Bucuresti sa accepte propunerea noastra de a prelua guvernarea tarii, de a readuce la viata adevaratele valori ale neamului romanesc si de a scoate tara din marasmul in care se afla. Raspunsul domniei sale a fost ferm: ”Sunt gata sa fac acest lucru, stiu ce este de facut, am cu ce si am cu cine. Ma ofer sa indrum si sa calauzesc poporul roman catre libertate. Folositi-ma!”
In opinia noastra, domnul Calin Georgescu este omul cel mai potrivit pentru a strange in jurul sau toate resursele pentru realizarea reconcilierii nationale. Proiectul de tara cu care ni se adreseaza noua, poporului roman, constituie un veritabil program de guvernare.
Cerem poporului ca in vremurile actuale, in care politicienii se sfasie intre ei, sa fim impreuna cu totii si sa impunem partidelor politice care se vor confrunta in alegerile din decembrie sa raspunda apelului nostru de a instala la Palatul Victoria un premier patriot, unificator de forte nationale, cu o reputatie morala si profesionala ireprosabila pe plan national si international, emanat de societatea civila autentic romaneasca.
In urma discutiilor din grupurile informale reunite intr-o coalitie a fortelor nationale, cerem Presedintelui Romaniei sa ia act de vointa noastra in a-l desemna ca viitor Prim-ministru pe domnul Calin Georgescu.
ROMANI, este timpul sa propunem si sa sustinem NOI un premier care isi iubeste tara cu adevarat!
Federatia Societatea Civila Romaneasca


·    CONTACT Adresa: Bucuresti, Sector 2, Str. Vasile Cristescu, Nr.8 Tel.021/3264440, Fax. 021/3264439, Mobil 0745.073.727 E-mail: presedinte@fscro.eu
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page