Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Decebal si Traian sau Cerbal si Taurian?


Vino sambata 5 noiembrie 2016, ora 11:00 a.m. la Libraria Eminescu din Bucuresti (Piata Universitatii) pentru a dezlega enigma!

Cum putem povesti pe intelesul copiilor, marile razboaie intre Dacia si Imperiul Roman din timpul regelui Decebal si al imparatului Traian? Cum putem sa le starnim curiozitatea celor mici fata de acele timpuri atat de indepartate?

Albumul de banda desenata PASUNILE DE AUR propune o abordare venita din lumea fantasticului, acolo unde copiii se regasesc si se pierd cu bucurie intr-un univers al povestilor miraculoase! Este locul unde regele CERBAL si imparatul TAURIAN vin din padurile si pasunile cutreierate de toate vietuitoarele pamantului, unde armatele lor sunt alcatuite din cele mai curajoase animale, iar pasarile cerului devin sfatuitori de incredere.


O poveste in benzi desenate, cu personaje din lumea animalelor, o premiera in banda desenata cu subiect istoric din Romania.


Lansarea albumului va avea loc sambata, 5 noiembrie, ora 11:00 a.m. la Libraria Eminescu (Piata Universitatii) din Bucuresti. Copiii vor putea participa la un atelier de benzi desenate alaturi de autor.


Albumul PASUNILE DE AUR spune povestea primului razboi dintre daci si romani in 42 de pagini de banda desenata. Conceptul si grafica apartin autorului de banda desenata Mihai I. Grajdeanu, un proiect Legendele Dacilor. Textul este semnat de Madalina Corina Diaconu.


Albumul este publicat la editura Geto Dacii.

Partener media: Radio Romania Cultural.

Pentru mai multe informatii: grajdeanumihaibd@gmail.com

Website: www.legendeledacilor.ro

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page