Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Ziua Internationala a Copilului la Palatul Cotroceni

Cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, Presedintele Romaniei a invitat la Palatul Cotroceni peste 200 de copii, majoritatea provenind din centre de plasament, comunitati si familii marginalizate sau avand cerinte educationale speciale. Fiecare copil merita sanse egale de a-si valorifica potentialul, indiferent de mediul din care provine.
Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis copiilor, printre altele, faptul ca: „Proiectul Romania Educata, destinat viitorului educatiei, a pornit cu gandul la voi. Este important ca noi, adultii, sa nu uitam nicio clipa ca voi, dragi copii, sunteti viitorul. Toti copiii au dreptul la o sansa egala pentru implinirea visurilor. In viata trebuie sa va bucurati de fiecare ocazie si sa invatati ca orice bariera poate fi depasita".
Alaturi de copiii prezenti la Palatul Cotroceni s-au aflat, totodata, si actorii Teatrului Ion Creanga, care au sustinut un spectacol si au animat atmosfera, spre bucuria celor mici.
Autoritatea Nationala pentru Drepturile Copiilor si Adoptie, Asociatia Touched Romania, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati si Clubul de Educatie Alternativa – Policy Center for Roma and Minorities au facut posibila participarea copiilor la acest eveniment organizat de Administratia Prezidentiala.
Sursa: Romanian Global News

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page