Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

SCRISOARE DESCHISA

Stimate domnule Preot Aurel Sas,

In “clipa” numarul 956 din 2 octombrie 2010, am citit despre avort, (expresie care nici nu exista in Biblia tradusa de ortodoxul Cornilescu).

Acum, la 69 ani, am terminat Academia Teologica “Sola Scriptura”, din Atlanta, Georgia (prin corespondenta).

Avortul este crima………

Femeia nu are decat o singura cale de mantuire; nasterea de copii, scrie Sf. Pavel la 1 Timotei, cap.2, Vers. 15. Daca un copil avortat si aruncat in W.C. ar iesi dupa 25-30 ani si s-ar aseza in pat langa mama lui care l-a avortat…….!?!

Eminescu, George Enescu, etc. stiti al catelea copil au fost la parinti !?... Daca mamele lor dupa primul, sau al II-lea copil faceau avorturi mai aveam noi acesti reprezentanti ai Romaniei !?...

Avortul este inventia celui cu coarne, coada si copite!

Imparatul David a fost al 8-lea copil la parinti! Mai aveam noi Psalmii daca mama lui avorta dupa primii 2-3 copii? “Cresteti, inmultiti-va si umpleti pamantul”, spune Dumnezeu primei perechi de oameni. Cate perechi de oameni de azi mai respecta aceasta porunca? Chiar sa nu aiba ce da de mancare copiilor, cei din tarile zise “crestine?” Sa nu uitam: din tarile crestine au aparut un Darwin, un Engels si Marx, un Hitler, s.a.m.d. Lenin, dupa 20 ani de exil in Elvetia (zisa "crestina") ce a invatat de la ei? Komeyni, dupa 18 ani de exil in Franta, a invatat acolo cum sa faca Revolutia Islamica! Chiar si Osama Bin Laden, cetatean American si ofiter, cum a fost educat de “pocainta” Californiei !?! Dece din Biserica lui Dumnezeu au aparut peste 3000 de secte si culte !?!

“Da-mi copii sau mor” I-a spus Rachela lui Jacov, sotul ei. Eu cred ca, “Ciobanita” lui Grigorescu era chiar Rahela. Avraam era un om foarte bogat; se plangea lui Dumnezeu ca nu are urmasi. Femeile sfinte de odinioara se intreceau intre ele care sa faca mai multi copii ! Asa ca, articolul dumneavoastra este binevenit. Tarile zis “dezvoltate” nu mai stiu de unde sa aduca copii. Isus Hristos a avut frati si surori; tatal lor, un simplu tamplar.

Cum indrazneste o femeie sa vina la dumneavoastra sa va spuna ce sa predicati? Ce exemplu din Biblie a luat ea? Nu am vazut femei la altarele bisericilor Ortodoxe; este probabil singurul cult care respecta Cuvantul lui Dumnezeu de la I Corinteni, cap.14, vers.34-37 !

Mica mea “Ciorna” se incheie aici.

Dumnezeu sa va dea curaj mai mult in vestirea Cuvantului Sau ! Amin !

Al d.voastra sincer,

Victor Bojan, Holywood, Florida

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page