Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Eugen Tomac: Recomand românilor din strainatate sa nu participe la mascarada numita Congresul Românilor de Pretutindeni

Parlamentul Romaniei, Camera Deputatilor
Deputat Eugen Tomac

Comunicat de presa

Eugen Tomac: Recomand romanilor din strainatate sa nu participe la mascarada numita Congresul Romanilor de Pretutindeni  

Deputatul Eugen Tomac, presedinte executiv al Partidului Miscarea Populara, critica dur decizia Parlamentului de a organiza, pe ultima suta de metri, Congresul Romanilor de Pretutindeni. Evenimentul urmeaza sa se defasoare in perioada 24-25 iunie la Bucuresti, pentru desfasurarea acestuia fiind alocati 300.000 de euro.

„Parlamentul, in componenta sa actuala, nu va mai exista decat doar cateva luni. Prin urmare, acesta nu are legitimitate pentru organizarea Congresului Romanilor de Pretutindeni. Vorbim despre acest Congres de ani de zile si brusc, in plina campanie electorala pentru alegeri locale si cu foarte putin timp inainte de alegerile parlamentare, se trezeste USL-ul sa organizeze un simulacru de Congres, nicidecum un eveniment serios si responsabil. Este o risipa de bani. Sunt 300.000 de euro, o suma colosala, cheltuita fara niciun rost”, a declarat Eugen Tomac.

Participantii la Congres, viitorii delegati, trebuie sa transmita dovada reprezentativitatii in comunitate, o lista semnta de 500 de sustinatori, pana la data de 12 mai 2016.  

„Viitorii delegati au la dispozitie 7 zile pentru a aduna 500 de semnaturi de sustinere pentru a participa la acest spectacol ieftin. Este absurd, evident. Bataie de joc este putin pentru a descrie ceea ce inca activul USL incearca sa faca. Este inca o dovada a dispretului acestor oameni fata de romanii de peste hotare. In calitate de deputat ales cu cel mai mare procent din voturile cetatenilor romani din afara granitelor, le recomand acestora sa NU participe la aceasta mascarada”, a conchis Eugen Tomac.
 
06 mai 2016

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page