Ambasada Romaniei la Washington DC - Comunicat de presa - Intalnirea ambasadorului George Cristian Maior cu pugilistul Lucian Bute

27 aprilie 2016

Ambasadorului Romaniei in Statele Unite ale Americii, dl. George Cristian Maior, s-a intalnit cu sportivul roman Lucian Bute, inaintea meciului pentru titlul mondial care urmeaza sa se desfasoare la Washington D.C.

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, dl. George Cristian Maior, s-a intalnit, pe data de 27 aprilie 2016, cu pugilistul roman Lucian Bute, care va lupta pentru titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea WBC, impotriva boxerului suedez Badou Jack, in cadrul unei gale care va avea loc in Washington DC la data de 30 aprilie a.c.
Ambasadorul George Cristian Maior i-a daruit sportivului roman un drapel al tarii noastre si l-a asigurat de sustinerea comunitatii romanesti din SUA, care este pregatita sa asiste la o evolutie pe masura talentului, profesionalismului si demnitatii pe care Lucian Bute le-a demonstrat pe parcursul carierei.
In mesajul inmanat cu ocazia intrevederii, seful misiunii diplomatice a Romaniei in SUA i-a urat succes boxerului roman si a subliniat ca a urmarit si a trait cu multa pasiune meciurile pe care acesta le-a disputat pana acum. “La bine si la greu, caracterul dumneavoastra deosebit, puterea de a merge mai departe, mandria de a purta steagul Romaniei, au fost si raman o inspiratie pentru toti romanii din intreaga lume”, a afirmat ambasadorul roman.

Lucian Bute a avut in cariera sa 32 de victorii, dintre care 25 obtinute inainte de limita, si 3 infrangeri. Daca va reusi victoria pe data de 30 aprilie, Bute va fi singurul roman care a detinut centuri mondiale in doua versiuni.

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii