Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ORADEA – IMPRESIE. VARIATII ARTISTICE


    Uniunea Teatrala din Romania – UNITER, in parteneriat cu Teatrul „Regina Maria”, Asociatia pentru Promovarea Turismului din Oradea si Regiune, Primaria Oradea si Consiliul Judetean Bihor, organizeaza

GALA PREMIILOR UNITER 2016
eveniment care va avea loc luni, 9 mai, orele 21.00
in Sala Mare a Teatrului „Regina Maria” din Oradea

Cel mai important eveniment teatral al anului ajunge in Oradea.
Elita teatrului romanesc va putea fi intalnita aici.

Ca un preambul al prezentei Galei Premiilor UNITER, organizatorii lanseaza campania „Oradea – Impresie. Variatii artistice”.
Invitam pe toti cei care indragesc Oradea sau descopera Oradea sa participe la campanie si sa trimita fotografii prin care sa ilustreze in imagini frumusetea acestui oras si a intregii regiuni.


De ce Gala UNITER la Oradea ?
           Alegerea acestui oras nu este intamplatoare, avand in vedere faptul ca Oradea e un oras special nu doar prin frumusetea sa. Oradea e un oras viu, e o poveste care asteapta sa fie mereu descoperita sau redescoperita, Oradea respira arta si multiculturalitate. Trebuie doar sa-ti deschizi ochii si sufletul, sa-i descoperi istoria si frumusetile care stau ascunse la orice pas.
             Adesea, asemuim acest oras cu un muzeu in aer liber. De ce? Daca ai vizitat macar o data Oradea, vei sti ca orice colt al urbei ascunde bijuterii arhitecturale si o bogatie a detaliilor. Priveste in jur si vei vedea arta si viata! Vei descoperi un oras care respira in consens cu modernitatea, pastrandu-si insa valorile stravechi.
            Oradea Mare, Nagyvarad sau Großwardein – multiple denumiri ale aceluiasi oras in care multiculturalitatea devine sufletul unei comunitati care demonstreaza de la an la an, ca viata nu inseamna doar impulsuri rutinante. Oradenii au invatat ca o viata traita frumos e una care alege in primul rand bucuria sufletului si a mintii. Trebuie doar sa privesti si sa te bucuri de ce te inconjoara. Avem arta, avem spectacole, muzica, artisti minunati, avem cladiri superbe si oameni care stiu sa se bucure.
        

Fie ca esti locuitor al Oradei sau doar turist, te invitam sa ne arati prin fotografii de ce iubesti acest oras. Vrem sa descoperim prin ochii tai cadre care sa ne spuna povesti traite frumos, bucurii si istorii.

           In acest sens, participantii trebuie sa trimita maximum trei (3) fotografii sugestive, insotite de o scurta descriere, in perioada 8 – 25 aprilie 2016. Fotografiile se trimit fie prin email la adresa oradeaturism@gmail.com, fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook Visit Oradea, cu titlul „UNITER – concurs fotografii cu Oradea”. Fiecare fotografie va fi insotita de o descriere, minim 3 randuri si date de contact. Vor fi selectate cele mai bune zece imagini, ce vor fi promovate pe site-ul www.uniter.ro si pe pagina de facebook a UNITER, incepand cu data de 26 aprilie. Primele trei imagini care au cele mai multe aprecieri (like-uri) pe retelele de socializare vor primi cate o invitatie dubla la spectacolul Galei Premiilor UNITER. De asemenea, galeria foto cu cele 10 imagini din selectia finala va fi prezentata publicului si prin proiectiile video ce vor avea loc in centrul orasului in preajma evenimentului.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati regulamentul care va fi afisat pe site-urile si pe retelele de socializare ale institutiilor implicate in aceasta campanie.  

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page