Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Radio România este noul vicepresedinte pentru Europa al URTI

Madalina Corina Diaconu

In cadrul Adunarii Generale a U.R.T.I. desfasurata la Paris in luna martie a acestui an, au avut loc alegerile pentru noul Consiliu de Administratie ce va asigura conducerea Uniunii pentru o perioada de 2 ani. Radio Romania a fost aleasa, cu unanimitate de voturi, Vicepresedinte U.R.T.I. pentru Europa.

 
Este o onoare pentru Societatea Romana de Radiodifuziune sa asigure vicepresedintia unui organism atat de prestigios, ce reuneste radiouri si televiziuni publice din 51 de tari, din intreaga lume. Radio France (Franta), MTV (Ungaria), RTBF (Belgia), TVP (Polonia), ERT (Grecia), CICR (Elvetia) sunt doar cativa dintre membrii europeni ai U.R.T.I. Consideram acest vot o recunoastere a profesionalismului Radioului Public, al activitatii, al implicarii si al prestigiului de care se bucura la nivel international.

 
In ultimii ani Radio Romania a fost parte a proiectelor U.R.T.I., in special in domeniul schimburilor de programe, al coproductiilor si al schimburilor culturale - Platforma Francophonie 3.0, World Radio Day, centenarul Primului Razboi Mondial, proiectul de cooperare radio dedicat Cupei Mondiale FIFA sunt doar cateva din proiectele comune derulate in ultima perioada.

Euegn Cojocariu - rri.ro

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page