Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

“Vestiamo Roma”, ajutor pentru persoanele aflate în dificultate

ASSOCIAZIONE DEI ROMENI IN ITALIA
Via Fringuello, N° 50 A, Roma
Tel / Fax  (+39) 06. 263162
E-mail – info@associazionedeiromeni.it“Vestiamo Roma”, ajutor pentru persoanele aflate in dificultate

ROMA, 5 aprilie 2016 - Asociatia Romanilor din Italia (ARI) impreuna cu candidatul la consiliul general al Primariei Romei, Laura Vasii, au contribuit la realizarea proiectului “Vestiamo Roma” desfasurat sambata, 2 aprilie in Piazza Fabrizio de Andrè.
In cadrul evenimentului, au fost distribuite aproximativ 10.000 de articole precum jucarii, imbracaminte pentru adulti si copii, dulciuri si rechizite scolare.
Presedintele ARI, Eugen Terteleac a declarat: ”ARI organizeaza anual cel putin trei misiuni umanitare in Romania pe acest model. Sunt mandru ca impreuna cu Asociatia Salvamamme, organizatorul principal, am reusit sa contribuim la realizarea acestui eveniment la Roma. Cu aceasta ocazie, ARI a demarat programul de distribuire a ajutoarelor in cateva judete din Romania prevazut pentru perioada mai – decembrie 2016.
«Participand la actiunea “Vestiamo Roma” organizata de Asociatia Salvamamme si Asociatia Romanilor din Italia, am trait mari emotii intalnind familii de italieni, romani, bulgari, sud-americani care alegeau bunuri (jucarii, hainute, dulciuri, rechizite) pentru copiii lor. Un exemplu de convietuire intre mai multe etnii. Felicitari tuturora, in special voluntarilor de la ARI care au asigurat logistica si distributia celor 10.000 de articole. Voi sustine acest tip de actiuni in calitatea de consilier al Primariei Romei», a declarat Laura Vasii.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page