Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Comunicat de presa: Senatorii Comisiei juridice, raport de respingere pentru proiectul de lege initiat de catre deputatul Eugen Tomac privind reducerea numarului de parlamentari


Parlamentul Romaniei
Camera Deputatilor
DEPUTAT EUGEN TOMAC


Comunicat de presa

Senatorii Comisiei juridice, raport de respingere pentru proiectul de lege initiat de catre deputatul Eugen Tomac privind reducerea numarului de parlamentari

Proiectul de lege privind reducerea numarului de parlamentari la maximum 300, initiat de deputatul Eugen Tomac si sustinut de deputatii Partidului Miscarea Populara, a fost respins in Comisia de specialitate din Senat.

Senatorii Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari au decis sa dea raport de respingere proiectului de lege, care pune in aplicare rezultatul Referendumului din 2009.

„Votul PSD si PNL nu este deloc surprinzator, dar, in mod cert, condamnabil. Este o atitudine sfidatoare si dispretuitoare fata de toti cei aproape 8 milioane de romani care pe data de 22 noiembrie 2009 au iesit la vot si au optat pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari. Cele doua formatiuni demonstreaza astfel, o data in plus, ca reprezinta tot ce este mai rau in Romania si nu au nimic in comun cu interesele cetatenilor. Romania are nevoie de un Parlament reformat si eficient, capabil sa elaboreze legi care ar genera prosperitate si ar ridica nivelul increderii si al respectului romanilor in institutiile statului”, a declarat presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara.
Initiativa legislativa pentru modificarea alin. (2), (3) si (5) ale art. 5 din Legea nr. 208 din 20 iulie 2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente urmeaza sa fie dezbatuta in plenul Senatului.
 
„Bineinteles ca voi merge in Senat atunci cand proiectul de lege va fi dezbatut, pentru a le explica liberalilor si social-democratilor ca nu pot ignora vointa romanilor”, a conchis Eugen Tomac.


04 aprilie 2016

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page