Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

„AGENDA FEMEII” DEVINE UN PROIECT INTERNATIONAL

 
          Comitetul Executiv al PNL Diaspora, reunit in sedinta la data de 9 martie, a aprobat implementarea programului „Agenda Femeii” si la nivelul comunitatilor romanesti din strainatate.
 
          Programul va fi adaptat pentru a putea raspunde specificului fiecarei tari in care exista comunitati romanesti care doresc implementarea acestuia. Ideile si principiile de baza vor ramane neschimbate. Pe scurt, acest program vizeaza promovarea proiectului referitor la cotele de gen – minim 30% femei pe listele pentru alegerile generale, marcarea lunii martie ca fiind o luna la care merita sa reflectam asupra progresului in directia egalitatii de gen in ceea ce priveste politicile publice si atragerea atentiei cu privire la problemele stringente ale societatii, care preocupa in general electoratul feminin.
 
          PNL Diaspora a decis sa se alature acestui demers si sa contribuie la dezvoltarea sa prin dimensiunea internationala si multiculturala pe care o poate genera.
In concret, invitam toate doamnele si domnisoarele sa ne scrie pe paginile de Facebook ale PNL Diaspora, dar si pe adresa de e-mail pe care o vom crea cu aceasta ocazie.
 
          Inca de la infiintarea sa, Partidul National Liberal a militat impotriva oricarui fel de discriminare. De mai bine de 140 de ani, am reusit sa combatem sau macar sa aducem in prim-planul opiniei publice acele fapte, fie ele politice, sociale sau religioase care au segregat societatea romaneasca. Prin extinderea programului „Agenda Femeii” in comunitatile romanesti din strainatate, incercam sa promovam liberalismul si egalitatea de sanse in cat mai multe medii socio-culturale. Este o misiune grea, dar foarte importanta si ne-o asumam cu mandrie si curaj. Doresc sa multumesc pe aceasa cale colegelor care au demarat acest proiect la nivel national si, cu ajutorul carora, Partidul National Liberal a reusit sa rupa bariera lozincilor si a limbajului de lemn atunci cand vine vorba de aplicarea unor principii, a declarat copresedintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.
 
 
BIROUL DE PRESA AL PNL DIASPORA

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page