Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

TROFEUL „ARIPI DE PRIMAVARA”

Mihaela RASCU

Liga Scriitorilor Romani – Filiala Mures, in parteneriat cu Fundatia Transilvana ALPHA – Tg. Mures, organizeaza in perioada 15 martie – 7 mai 2016, concursul international de creatie artistica pentru copii „Aripi de primavara”.

Concursul se desfasoara pe doua paliere, unul de creatie literara iar celalalt de creatie plastica si are cinci sectiuni, delimitate pe grupe de varste:
- 6 ani;
6-10 ani;
10-14 ani;
14-18 ani;
18+ ani (lucrarile celor mari pentru cei mici)

Creatiile literare, redactate cu diacritice in format Times New Roman, la 1,5 randuri si cu corp de litera 14, vor fi transmise pana la data de 29 aprilie pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizand serviciile postale la adresa fundatiei: Fundatia Transilvana ALPHA, Tg.Mures, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mures, cu mentiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMAVARA” si cu specificarea sectiunii in care se inscrie lucrarea.

Creatiile plastice (desene, grafica, picture, colaje, fise, etc.), realizate prin orice gen de tehnica pe format A4, vor fi transmise pana pe data de 15 aprilie 2016 pe adresa de email mihaela.rascu@yahoo.com sau utilizand serviciile postale la adresa fundatiei: Fundatia Transilvana ALPHA, Tg.Mures, Aleea Vrancea, nr.1, CP 540517, jud.Mures, cu mentiunea “pentru Trofeul ARIPI DE PRIMAVARA” si cu specificarea sectiunii in care se inscrie lucrarea.

Toate lucrarile vor fi insotite de o fisa personala a participantului la concurs, care va contine urmatoarele date:
Nume si prenume participant
Adresa de domiciliu
Nr. Telefon
Adresa email
Varsta (unitatea de invatamant, clasa/grupa, indrumator – unde este cazul)
Acordul dreptului de publicare a materialului participant in concurs
Fotografie (format .jpg pentru cele transmise pe email)

Data limita a depunerii lucrarilor este 29 aprilie 2016. Jurizarea se va desfasura in perioada 29 aprilie – 5 mai 2016, iar rezultatele finale vor fi comunicate pana la data de 6 mai 2016. Atribuirea premiilor va avea loc intr-un cadrul festiv, in data de 7 mai 2016, la sediul Fundatiei Transilvane ALPHA.

Lucrarile cele mai reprezentative, vor face parte dintr-o culegere care va fi pusa la dispozitia participantilor, cititorilor sau oricarei categorii de solicitanti, la sediul Fundatiei Transilvane ALPHA din Tg.Mures sau prin intermediul Ligii Scriitorilor Romani – Filiala Mures.

Va invitam deci, dragi copii, parinti, frati, surori, matusi, bunici, cadre didactice, sau pur si simplu persoana care stie ca are un talent literar sau plastic, fie ca sunteti in tara, fie ca valurile vietii v-au purtat pe alte meleaguri, sa ne incantati cu viziunea voastra asupra primaverii in toate sensurile ei posibile.

Mihaela RASCU
Targu Mures
5 martie 2016


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page