Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

COMUNICAT DE PRESA - NARCISA LECUSANU ESTE NOUL SECRETAR DE STAT AL MINISTERULUI TINERETULUI SI SPORTULUI


    Astazi, 26 februarie 2016, Narcisa Lecusau a fost numita in functia de secretar de stat al Minsterului Tineretului si Sportului.
Evenimentul  avut loc la sediul MTS si s-a desfasurat in prezenta, ministrului Elisabeta Lipa, precum si a responsabililor din directiie de resort ale ministerului.
    Noul secretar de stat in domeniul politicilor de sport a evidentiat prioiritatile mandatului sau, si anume:
- finalizarea cu succes a proiectelor privind politicile pentru sport, aflate in derulare
- initerea pregatii viitoarei generatii de sportivi, care vor reprezenta Romania la urmatorele editii ale Jocurilor Olimpice

„Daca exista bunavointa, se poate face orice. Trebuie si vreau sa mergem mai departe si sa realizam, macar intr-un procent cat mai mare, ceea ce ne-am propus. Imi doresc ca, atat timp cat suntem aici, sa facem astfel incat sa lasam ceva in urma noastra.
    Nu imi place sa vin pur si simplu la munca si sa stau mult. Imi place sa fac fiu eficienta, imi place sa lucrez in echipa, deoarece am invatat ca lucrurile frumoase se construiesc numai in echipa. Cred in aceasta echipa si vreau ca, impreuna, sa realizam obiectivele propuse in scurtul mandat pe care il avem.
As vrea ca, atunci cand voi pleca, sa las in urma mea o situatie un pic mai buna decat cea actuala.
    Carmen, iti multumesc pentru toata activitatea si efortul depus. Stiu ca nu ti-a fost usor, deoarece m-am convins, in cele trei luni de cand lucrez aici, ca nu este usor pentru nimeni. Dar este o experienta de viata care, sunt convinsa, iti va fi utila in noua cariera pe care ti-ai propus sa o urmezi.” a declarat Elisabeta Lipa, Ministrul Tineretului si Sportului.
 

    Narcisa Lecusanu a absolvit, cu diploma de master, Institutul de Educatie Fizica si Sport din Bacau iar, pana in prezent, a ocupat postul de vicepresedinte in cadrul Federatiei Romane de Handbal.
    Ca sportiv de performanta, a evoluat, de-a lungul timpului,  in echipele de handbal: C.S. Stiinta Bacau, Kometal Skopje, „BVB 09” Dormund, „TV” Lutzelinden, Ikast Bording EH, si „DH” Aalborg. Cea mai inalta distinctie sportiva obtinuta a fost titlul de vicecampioana mondiala in anul 2005. De asemenea, din palmaresul Narcisei Lecusanu se numara cucerirea, in doua randuri, a Cupei Cupelor (2002 si 2007) precum si numeroase titluri de campion national in Romania, Germania si Macedonia.

BIROUL DE PRESA AL MINISTERULUI TINERETULUI SI SPORTULUI

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page