Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

O noua stire de senzatie despre " Billion Star Hotel "

Filmul “ Billion Star Hotel “ straluceste din nou la festivaluri internationale, dupa succesul fulminant de la Hollywood

 
3 noi destinatii de festivaluri, ne sunt rezervate - una exclusivista


Dramedia “Billion Star Hotel” care isi extinde periplul artistic si va rula in
cinematografele din Romania incepand cu data de 19 februarie, aduna la palmaresul deja remarcabil de 30 de selectii si nominalizari la festivaluri internationale, inca 3.

“Perla coroanei “ - selectia la Festivalul “Venice Film Week”

Festivalul de film de la Venetia “ Venice Film Week” este un eveniment anual prestigios, o destinatie selecta si exclusivista, rezervata doar filmelor care au fost premiate international. Dintre acestea, doar cele selectionate aici vor avea parte de proiectii in apropierea centrului istoric - Piata San Marco, din Venetia.

Cel de-al doilea festival la care filmul a fost selectionat recent, este unul din Texas, Statele Unite si ne confirma faptul ca acest gen de film este foarte apreciat peste ocean, de catre un public selectionat, extrem de avizat.

Festivalul de film “Boomtown Film Festival & Music Festival” imbina filmul cu muzica si apreciaza talentul creativ al autorilor, inventivitatea si imbinarea celor doua arte.

Cea de-a treia selectie de data recenta s-a materializat la Festivalul “Fi now Film Festival”, un festival independent care onoreaza excelenta in cinematografie, premiind si scenariile de film, printr-o competitie dotata cu premii deloc de neglijat, oferind astfel o platforma de expresie pentru cineastii si scriitorii de scenarii talentati de a-si valorifica talentul si a-si promova realizarile.

„Billion Star Hotel” este filmul de debut al regizorului Alecs Nastoiu si producatorului Ovidiu Vasu, avandu-i in rolurile principale pe Rudy Moca, Nicu Mihoc, Dan Radulescu si Teo Marton.

“Cat despre subiect, as vrea sa spun foarte multe, dar prefer ca spectatorii sa isi faca propria impresie. As vrea doar sa mentionez ca din punctul meu de vedere, Billion Star Hotel este un film de stare, cu mesaj social, care indeamna oamenii spre a fi mai buni. Din punct de vedere cinematografic, Billion Star Hotel are o structura complexa, ce imbina mai multe stiluri si genuri. Este un film pe care nu trebuie neaparat sa-l intelegi, trebuie doar sa-l simti” spune regizorul Alecs Nastoiu.

“Billion Star Hotel” – Un film cu tot atatea povesti cati spectatori.

Este deci un film complex, care imbina mai multe genuri, unii spectatori putand remarca latura sociala, dramatica, altii accentele de comedie, altii povestile de dragoste, altii elementele de tip fantasy, sau musical, deci povesti pentru fiecare.


Veti gasi informatii suplimentare, un dosar de presa si orarul proiectiilor, lista premiilor acumulate de film pana in prezent, pe site-ul oficial al filmului www.billionstarhotel.ro.

Fotografii, concursuri si lucruri inedite despre film puteti descoperi pe pagina de Facebook a filmului: https://www.facebook.com/BillionStarHotelTheMovieContact
PR “„Billion Star Hotel”“- Claudia Szanto
Heraldist & Wondermarks PR
claudia@heraldist.com


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page