Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ZECE MII DE CARTI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA

PNL Diaspora incepe anul in forta. Astfel, in cadrul programului intitulat „Suntem romani, citim romaneste”, lansat in 2015 de catre Tineretul National Liberal, au fost donate la inceputul acestui an peste 10 000 de carti pentru bibliotecile romanesti din Spania si Italia.
          Actiunea a fost derulata prin PNL Diaspora si a beneficiat de sustinerea organizatiilor liberale romanesti din Madrid, Motril, Roma si Milano.
 
          Avem bucuria de a-i anunta pe romanii din Spania si Italia ca, in scurt timp, bibliotecile romanesti din capitalele acestor doua tari, dar si celor din Motril si, respectiv Milano vor primi peste 10 000 de carti in limba romana. Astfel incercam sa aducem o bucurie si miilor de compatrioti care au ales sa traiasca in Andaluzia sau Lombardia.
          De asemenea, prin aceasta actiune, PNL probeaza faptul ca programul inceput de catre colegii de la Tineretul National Liberal nu a fost numai o simpla actiune de PR, ci este un proiect continuu. Pe aceasta cale ii indemnam pe toti colegii, precum si pe romanii fara apartenenta politica ce vor sa aduca o picatura de romanism pentru aceia dintre noi care sunt departe de casa si, mai ales, pentru copiii lor, sa doneze carti pentru acest program, a declarat copresedintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.
 
 
BIROUL DE PRESA AL PNL DIASPORA

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page