Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

CONSULATUL GENERAL AL ROMANIEI, CONSULATE GENERAL OF ROMANIA, CONSUL GENERAL , Claudiu LUCACI

01/21/2004

Los Angeles

Domnului Dwight Luchian-PATTON

Director revista "CLIPA"

Clipa Inc. P.O. Box 4391,

ANAHEIM, CA, 92803-4391

Stimate domnule director,

Am remarcat cu placere ca revista pe care o conduceti are un rol important in cladirea unei reputatii solide pentru membrii comunitatii romano-americane. Totodata, am aflat cu mandrie si admiratie ca revista "Clipa" prin actiunile sale civice si caritabile a atras recunoasterea publica din partea presedintilor americani sau a unor organizatii care v-au acordat distinctii importante: "Donor of the Year" si "Patriot of the Year". Consider ca toate acestea se pot defini ca o realizare de prestigiu pentru un colectiv redactional redus numeric, insa important prin valoarea sa morala si profesionala.

Constatand drumul parcurs de revista de la geneza si pana in prezent, cred cu tarie ca Romania are toate motivele sa se mandreasca cu fiii sai plecati in alte zari. Din paginile publicatiei "Clipa" razbate, ca o candela mereu aprinsa, atasamentul fata de pastrarea identitatii natiunii romane: limba, cultura si spiritualitatea sa. Sprijinul constant si sincer pentru promovarea patriei natale si a realizarilor unui popor binecuvantat sunt coordonatele pe care le ramarc permanent in paginile publicatiei pe care o conduceti.

De asemenea, aprecierea pe care o aveti din partea administratiilor care s-au succedat in ultimul deceniu la conducerea Statelor Unite ale Americii ma determina sa va multumesc pentru eforturile extraordinare depuse in beneficiul intaririi legaturilor comune dintre cele doua tari.

Sunt incredintat ca veti ramane in continuare un slujitor al adevarului si nu veti ceda ispitei de a folosi arma scrisului in scopuri straine jurnalismului profesionist. Am speranta ca revista "Clipa" va reprezenta pentru comunitatea romano-americana un reper de moralitate, precum si un exemplu de atitudine pro-romaneasca in acest spatiu multietnic.

Cu aleasa consideratie,

Claudiu LUCACI

11766 Wilshire Blvd. suite 560, Los Angeles, CA 90025

Phone: (310) 444-0043, Fax: (310) 445-0043, e-mail:consulat@consulateromania.org

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page